Nei, alle er ikke velkomne på stranda!

Categories Blogg, Tanker 💭

Endelig skinner solen uten for, endelig viser gradestokken sommertemperaturer og endelig kribler det i kropper etter å få hoppe i sjøen.

De bleke leggene mine lengter etter å få litt sol på seg, jeg ønsker fregnene på nesa mi velkommen og jeg gleder meg til å ligge som slakt på stranda.

Men apropos stranda. Vi snakker jo ofte om at absolutt alle er velkomne på stranda. Det viser det seg jo støtt og stadig at det ikke er. Enten fordi man soler seg toppløs, fordi man sitter i rullestol og bussen ikke har plass til å bringe deg dit eller at man har en tilstand som gjør at man blir uglesett.

For eksempel. 

Jeg tenkte derfor at jeg skulle gi noen eksempler på mennesker om faktisk ikke er velkomne på stranda, og hvis du kjenner deg igjen som et av de menneskene som er nevnt under, så burde du faktisk holde deg (LANGT) unna stranda:

1. Hvis du er en som ser nedlatende på andre. Er du en som ligger på det halvvåte håndkleet ditt, som skuer på andre sommerglade mennesker og tenker stygge ting om dem? Eller kanskje du kommenterer det til noen av de du er sammen med? Finn på noe annet å gjøre.

2. Hvis du ikke tåler at unger griner. Jeg kan si meg enig i at det er slitsomt med barn som griner. Det kan faktisk være skikkelig irriterende, men det er ikke sånn at jeg har noe mer rett til å være på stranda enn den gråtende ungen og foreldrene. Har jeg et problem, så får jeg finne meg en annen strand.

3. Hvis du blir lett støtt. Det kan hende du er et menneske som syntes at andre mennesker er ekle. Det betyr at hvis du for eksempel syntes mennesker med en annen hudfarge enn deg, folk med hårete rygger eller folk i rullestoler er plagsomme, teite eller i veien… Bli hjemme.

4. Hvis du er en som tar bilder av andre. Aldri vær det mennesket som tar bilder av andre. Ligger det en flott dame med brystene i været, betyr det faktisk ikke at du kan ta bilde av henne. Det samme gjelder hvis det er noen søte barn på stranda eller en mann som er større enn deg selv. Klarer du ikke å la være er et godt tips er å bad om natten (kan anbefales).

5. Hvis du er en av de som ikke liker å rydde opp etter deg. Det kan hende at du tror at søppelet ditt forsvinner hvis du lar det ligge igjen på bakken? Det gjør det dessverre ikke. Hvis ikke du evner å rydde opp etter deg, så har du faktisk ingenting på en strand å gjøre heller. Eller for så vidt noe annet sted.

6. Hvis du liker å seksuelt trakassere andre. Det kan være at du mener at du har rett til å seksuelt trakassere noen, at du liker å bli en dritt når andre går i badetøy eller at du liker å klype fremmede rumper i vannet… Men ikke gjør det.

7. Hvis du mener noen mennesker er stygge eller feite. Det kan hende at du blir både sliten og sur av å se valker, cellulitter, sixpacker, pappakropper og hud – Men da er nok det beste å holde seg unna stranden.

8. Hvis du er en av de som irriterer deg over glade mennesker. Sommeren betyr lek, latter og mye moro. Bli heller med i stedet for å irritere deg over de som spiller volleyball i vannkanten!

Utover det så er det jo bare å kose seg gløgg i hjel, nyte de deilige sommerdagene vi har og slå seg løs.

Kos deg, bad, nyt og lev livet.

Jeg er hvert fall skikkelig klar for stranda, er du? ☀️

3 kommentarer

3 thoughts on “Nei, alle er ikke velkomne på stranda!

  1. Det eneste som irriterer meg grenseløst på en sandstrand, er folk som løper forbi deg klin oppi deg så sanden spruter ( dropp klissete solkrem..hehe). Småunger er unnskyldt. Og så har du dem som skal kaste ball/badeball , eller drive med sandvolleyball midt oppi folk så ballen lander i hodet på både gammel og ung. En badeball gjør ikke vondt, men jeg har sett unger bli truffet av volleyball og begynt å gråte. Finn på noe annet når stranden er full av folk og det ikke er avsatt et eget sted for den slags ballspill.

  2. Hei Marty 🌞
    For noen dager siden var jeg på en strand i nærheten,ikke en veldig befolket en,men akkurat så stor at jeg ikke innbilte meg at jeg hørte de pratet om meg,jeg hørte det faktisk veldig godt og det samme gjorde min 18 år gamle sønn som var med..
    For 7 år siden hadde jeg en rygg operasjon som gikk feil,det endte opp med dropp fot på begge bein og begrenset mobilitet. Jeg går fremdeles og kommer meg frem men det gjør at jeg har en rar gange og noen kilo på magen for mye,ikke etter høyden men siden beina mine er tynne pga dårlig muskulatur og rompa borte etter slanke kuren sist (magen min har vist kommet for å bli) skal ta godt vare på den oxo jeg.. kommentarene jeg fikk var at jeg så ut som en hvalross siden kroppen min ikke passet sammen på rett måte.. vet ikke jeg.. høyde 180 cm og vekt 75 kg..men kroppen var vel ikke rett da med tanke på tynne bein og armer og bare litt mage som ikke passer ut med resten..ja magen er stor og slapp, buk fett kalles det har jeg hørt, men uansett kroppen min er frisk, de undre organene er friske,ja jeg sleper du bein etter meg, ja det ser rart ut..
    Men kom ikke en gang til å gi meg kommentarer bak min rygg enten går de si det til meg face to face,eller shot the fuck up.

    Kos deg videre i solen Marty

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *