Velkommen i familien!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Det er på tide å introdusere dere for vårt nye tilskudd i familien. Eller, i oppsamlinga. I ting som tar plass. You name it.

Jeg hadde ikke trodd at det verken skulle ta så mye tid, at det skulle være så mye jobb og at jeg skulle bli nedprioritert på den måten jeg har blitt siden, men det er verdt det. Tross alt. 

Vi har nemlig (endelig) kjøpt oss gassgrill og mannen i huset er strålende fornøyd. ‘Alt skal grillast’ for å si det sånn, og det grilles både til lunsj og til middag. Stort og smått, nøye og presist.

Hver ledige kveld fremover er det booket inn gjester som skal få servert grillmat og det er like før frokosten blir grilla her hjemme. Faktisk datt det inn et lass av hans kompiser uanmeldt for å spise lunsj her tidligere idag mens jeg satt og jobbet. Hei og velkommen til BBQ-huset👋🏼 Der det er husrom er det hjerterom.

Det har ikke vært en diskusjon her hjemme om hvem som skal være grillsjef en gang, for jeg orket ikke å ta kampen. Jeg lot mannemannen i huset få jobben og jeg har allerede fått merke hvem som får skryt for den gode middagen som blir servert – Og det er ikke meg.

For han griller, mens jeg finner frem grillmaten, styrer og ordner med den, lager salat, fikser annet tilbehør, dekker på, fikser og ordner. Mens han står der og griller. Rett opp og ned. Ikke søren om han rette å dekke på ordentlig også, for jeg har fått klar og tydelig beskjed om at grillmaten må passes godt på. Det er ikke snakk om noe unnasluntring her i gården skjønner du. Selv når kompisene hans er på besøk.

‘Marty, hvor er det?’

‘Marty, kan ikke du fikse det a?’

‘Marty, kan du hjelpe oss litt med dette?’

Jeg er jo i utgangspunktet ikke så fan av å kalle ting for familiemedlemmer, men når jeg prøvde å argumentere for hvorfor fikk jeg beskjed om at grillen absolutt var et fullverdig medlem. Faktisk trenger vi visst ikke kjøkken en gang heller.

Jeg liker å tro at det går over etter hvert, litt som når man har ny mobil. Samtidig så er jeg ganske glad for at jeg er så glad i grillmat som jeg faktisk er, for her skal det grilles. Grilles. Oooog grilles.

Lurer du på hva vi skal ha til middag? Nei, ikke jeg heller 😂

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *