Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

✗ Hei tirsdag👋🏼 Jeg lengter så etter ordentlig ferie nå at det verker i kroppen! Er jeg den eneste?

✗ Det er som at nesten alle en i et eget modus som heter ‘sommer’ om dagen. Jeg merker det på innboksen min, på alle som sier ‘vi tar det etter sommeren’ og på meg selv, hehe. Ja, til tross for at det ikke er så mye sommer å se på gradestokken!

✗ På lørdag var jeg (utrolig nok) ute på byen og det er mye man kan la seg fascinere og irritere av, for å si det sånn. Men jeg og kjæresten til broren min sto i tidenes lengste kø for å komme oss på do, sammen med en haug av andre damer. Mens vi står der kommer til tre jenter snikende forbi. Når hun ene i køen spør hva de driver med så svarer de halvfrekt at de bare skal sminke seg, mens de fortsetter å snike seg forbi. I det de har kommet frem og en dør går opp, så smetter de inn på den ene doen og jeg, med flere, får jeg lyst til å rive de i fletta og spørre om de tror at vi andre syntes det er fett å stå i kø. Jeg gjorde det ikke og jeg angrer litt. Det hender bare at jeg ikke orker at folk skal tro at jeg er en drittkjerring, selv om det egentlig ikke var jeg som var det der og da. Konklusjon: Ikke snik a, plis.

✗ Jeg har alltid satt enormt stor pris på søsknene mine, men i det siste så har jeg følt på en enorm takknemlighet. Jeg er så heldig som har de og jeg er ja, rett og slett skikkelig takknemlig. De er så fine, vi har det så kult sammen og jeg kan kjenne at det kribler i magen over hvor mye moro vi kan få det sammen i årene fremover.

✗ I går satt jeg med bena på bordet og det gikk opp for meg at jeg har hår på tærne. Vi snakker ikke dun, men hår. For to år siden hadde jeg fått hettapanikk, men i går så bare trakk jeg på skuldrene og tenkte shit au. Det er jo ingen andre som studerer tærne mine. Haha!

✗ Dette er noe jeg har tenkt på mange ganger før, men som jeg snakket med en venninne om tidligere i dag. For det er jo ikke til å legge skjul på at det er en hel del influensere og kjendiser som tjener godt, men hvis jeg skal være helt ærlig så tror jeg faktisk at ganske mange lever på et luftslott som kan sprekke når som helst. Eller, hvert fall en del. Ting ser jo veldig ofte stort og flott ut for mange, men jeg tror faktisk at en del lever større enn de egentlig har mulighet til – Og det syntes jeg er skikkelig synd. Ja, det gjelder jo flere en bare influensere og kjendiser også, men de fronter jo kanskje livsstilen sin på en litt annen måte.

✗ På torsdag kommer det en ny episode av podkasten min og jeg er så spent at jeg nesten er litt uvel. Det er så personlig og sårt.

✗ Og apropos podkasten min! Det er så sinnsykt stas at det er så mange som lytter og som setter pris på den. Før og når jeg startet den var det en haug av folk som påsto at det aldri kom til å gå. Watch me, sier bare jeg!

✗ På lørdag var det Pride og jeg er fortsatt fylt opp av kjærlighet! Og jeg som bare sto på sidelinja og heia. Det var et øyeblikk der tårene bare rant nedover kinnene mine, fordi det var så fint og så mektig. Neste år har jeg innført obligatorisk oppmøte på hele familien! Haha.

✗ Vi har besøk av den yngste lillebroren til C og de skal dra for å spille innebandy nå, mens jeg skal jobbe litt. Jeg har lovet en tur på senteret i kveld og jeg forsøker å lade opp shoppingbatteriene.

Jeg håper tirsdagen er like bra som dere! Vi snakkes💛

2 kommentarer

2 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Hei, Jeg er veldig glad I bloggen din, samt podcast.
    Du har er vinnende vesen! Har heiet på deg i mange år, og leser ikke rosabloggere. Jeg er psykolog, men også tidligere modell. Ikke noe store greier, bare lokalt. Men kan jeg få nevne noe som jeg påpeker til vennene mine uten at du tar det ille opp? Du er så nydelig som bare det, men brynene er for mørke🙈🙉. Kanskje de er nyfarget? Da er de alltid litt mørke. Uff, føler meg slem… du trenger ikke publisere vakre du. Jeg har oppheng i slikt😂😱😋. Klem fra meg.

  2. Flott podcast kjære du 🙂 hører ofte på når jeg er på togtur til og fra møter. Heier på deg. Fortsett å være deg og du vil få til det du jobber for <3
    Bra du ikke lot andre overføre deres usikkerhet på deg. Man må ikke være redd for å feile. Det betyr at du gjør noe og det er bedre enn å aldri tørre å prøve.

    Ha en fin dag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *