Vårt nye hjem…

Categories Interiør 🏡

Vårt nye hjem❤️

At dette bildet er over et år gammelt føles nesten uvirkelig. Da vi tok bildet tuslet vi rundt med sommerfugler i magen, sonderte terrenget, besøkte butikkene over gata og prata om hvordan vi ville ha ting. Hvordan vi ville at hjemmet vårt skulle bli.

Nå føles det på en side ut som at det er en liten evighet siden vi signerte kontrakten på leiligheten vår i Asker, og på en annen side så føles det ut som at det var i går. Det er jo faktisk snart 1,5 år siden vi heiv oss rundt og kjøpte vår første leilighet sammen og plutselig nærmer det seg med stormskritt. Vi hadde jo egentlig ikke tenkt til å kjøpe leilighet før i år, men da C kjørte forbi dette prosjektet på vei til innebandytrening så var vi solgt. To dager senere hadde vi kjøpt leiligheten vår, og vi var strålende fornøyde. Vi feira sånn her:

Når gledesrusen hadde lagt seg, så kom plutselig fellesferien, høsten, vinteren og livet gikk. Da siste tilvalg var levert, flisene til gangen og badet var valgt og de siste papirene var overlevert, så var det liksom bare å lene seg tilbake og vente.

Nå har vi ventet vel og lenge, jeg har holdt meg unna alle interiørnettsider og butikker så lenge det har latt seg gjøre og det har ikke vært få ganger jeg har vurdert å kjøpe noe fordi jeg er bombesikker på at det kommer til å passe. Heldigvis har jeg (eller kanskje C skal få æren for det) holdt meg i øra.

Om alt går etter planen nå, så står leiligheten vår klar i desember. Jeg vet faktisk ikke helt hvordan vi løser det med innflytning enda, men jeg har lenge vært forberedt på at jeg må stå for det alene. Eller, jeg veit jo at vi kommer til å få hjelp av familien vår, men jeg veit også at C ikke får vært en del av det. Det er en av baksidene med å være sammen med en fyr med en så rar jobb, hehe, men sånn er det bare. Vi visste jo om det allerede før vi kjøpte den, så selv om det er litt kjipt at det ofte må bli sånn – Så ordner alt seg. Det er en del av pakka, og la oss si det sånn: Jeg blir ganske handy, tøff og selvstendig. Bare la meg slippe å føde alene. 

I tiden fremover så venter jo egentlig all moroa, og alle regningene, haha. I neste uke skal jeg i et møte og finne bestemme hvilken seng vi skal gå for (alene, så klart, hehehehe) og ikke tro at det bare er dumt altså – Jeg får det jo tross alt akkurat som jeg vil😂

Vi må bestemme oss for skyvedørsgarderober, andre smarte løsninger og sofa. Jeg som ikke en gang husker hvordan fliser vi (aka meg) valgte i gangen en gang… Ikke si det til noen, for det er sikkert sånn man husker, men nop. Det blir sikkert bra da, for jeg veit at jeg var veldig fornøyd da jeg valgte de for et års tid siden, haha!

En ting er hvert fall sikkert, og det er at det blir veldig spennende. Om noen av dere har tips når det kommer til nybygg eller noe annet sprell, så tas det i mot med et stort takk💛

Her er tre ting på ønskelista mi hvert fall: DETTE, DENNE & DENNE.

Jeg har jo denne i leiligheten vår i Stockholm og elsker den, så jeg skal ha minst en liknende i Asker:

Du finner vasen HER, Chanelboken HER og Louis Vuitton boken HER.

Vel, nok interiørsnakk for denne gang. Jeg håper dere er klare for litt mer av det fremover, for jeg har idebanken full – Og jeg trenger helt sikkert litt hjelp, hehe.

Jeg håper også at dagen din er bra, og at du trives med det du gjør. Klem fra meg!

 

6 kommentarer

6 thoughts on “Vårt nye hjem…

  1. Om det er noen trøst, Martine; Jeg husket heller ikke hva slags fliser eller baderomsinnredning vi valgte til leiligheten vår, så jeg måtte begynne å lete litt i gamle papirer for å finne det ut😅
    Vi har kjøpt leilighet i samme prosjekt som dere, og jeg gleder meg sånn til det blir ferdig!
    Du har sikkert ikke vært der på en stund, så jeg kan fortelle at de har begynt å plante busker og trær utenfor og det blir kjempefint!
    P.S. Det finnes også en gruppe på Facebook for alle som har kjøpt leilighet der. Søk den opp😉

    1. Hehe, neeeeii!!! Jeg mente liksom den dagen jeg skal føde, ikke at jeg er gravid nå og SKAL føde😂 Det blir nok vanskelig å gå glipp av det den dagen jeg blir det, og da håper jeg at jeg kan dele det sjæl når jeg er klar for det. Men nei, her erre bare en snickers og en banan i magen i skrivende stund. Haha!

  2. Ikke kjøp mer enn dere må før dere har flyttet inn. Det er koselig å ha plass til flere ting etter hvert som dere har bodd der en stund og funnet ut hva dere føler som mangler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *