Sykt Ærlig Med Monica Nyhus

Categories Podkast 🎧

Monica er firebarnsmamma og hun har en haug av følgere på sosiale medier. De to siste årene har Monica levd av sosiale medier, der hun daglig deler glimt fra familielivet og hverdagen. Jeg må ærlig innrømme at jeg lurte litt på om det faktisk var mulig å være så blid og glad som jeg får inntrykk av at Monica er i virkeligheten, og det får jeg bekreftet med en gang jeg treffer henne.

Det er fort gjort å lage seg et bilde av hvem noen er på sosiale medier, og jeg er nysgjerrig på hvem Monica egentlig er. Hva står hun for? Hva ønsker hun å oppnå? Hva drømmer hun om? Hvorfor begynte hun egentlig med sosiale medier?

I august ble Monica sammen med flere influensere anklaget for å kjøpe falske følgere, og i dagens episode forteller Monica om nettopp det. Det er tydelig at det har vært beintøft, og jeg er spent på hva hun tenker, føler og hva som skjer nå. Og, hva tenker hun om at noen anklager henne for det?

Monica er uten tvil en skikkelig bra dame, og hun veit å inspirere. Jeg forteller Monica at jeg nærmest ser på hun og familien hennes med hjerter i øynene, og jeg må ærlig innrømme at jeg lurer på om det er så fint som det faktisk ser ut – Og i såfall, hva er nøkkelen?

I dagens episode deler Monica om oppturer og nedturer, med både latter og tårer i øynene, og hun inspirerer, som alltid.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

7 kommentarer

7 thoughts on “Sykt Ærlig Med Monica Nyhus

  1. Hej, Martine. Jeg lurer på om det er kun kjendiser som du har med på podcast? Fordi jeg har en historie, livserfaring, som kanskje folk vil ta lærdom fra.

  2. Hei,
    Gleder meg til å høre, men lurer på en ting; hvordan gjør du det med innspilling for tiden? Reiser du frem og tilbake mellom Norge og Sverige? Du kan vel ikke møte folk i et podstudio når stockholmsområdet er rødt?

    1. Hei! Jeg jobbet på spreeeeng før vi flyttet OG det som er innmari bra er at Stockholm er under smittekravet og har vært det i snart to uker, minus en dag, så det håper jeg av hele mitt hjerte at fortsetter! Ha en fin dag <3

  3. Hei, jeg må bare si at jeg digger deg. Så du var på adsales sitt arrangement i dag, og da lurer jeg på om du har vært o karantene mtp at du bor i Stockholm?

  4. Jeg må ærlig innrømme at jeg er en av de som tror både hun og mannen har kjøpt følgere. For jeg vet om flere som sendte begge en helt vanlig meling om hva de syntes om den videoen og hva de følte ang hva de ble beskyldt for. Alle ble blokket. Å blokke noen for et så uskyldig spørsmål syntes jeg var veldig rart. Så da sendte jeg selv en helt normal meling. Og så gikk det 5 min. Var jeg blokket og spørsmålet fjernet. Det får meg til å bli skeptisk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *