Hei gjengen!

Jeg sitter og forsøker å kvinne meg opp til å stelle meg. Akkurat nå sitter jeg nemlig i en sliten joggebukse, den samme t-skjorta som i går og fantaserer om hvor nydelig en powernap ville vært. Bildet av meg og den søte valpen er altså ikke fra idag, men man blir jo alltid litt glad av å se søte valper – Så vær så god!🐶

I dag har jeg hatt hjemmekontor. Jeg har fått gjort unna en del ting som har stressa meg og det føles alltid digg! Godt for alt som er gjort, eller noe.

Jeg henger hjemme hos mamma og pappa og har gjort det siden tirsdag. Det var egentlig ikke planen, men sånn ble det – Og det passer meg utmerket med selskap og mat som jeg slipper å lage akkurat nå. Mamma påstår hardnakka at jeg ikke bor på et hotell, men jeg kan liksom ikke helt skjønne hva hun mener. Hehe!

Men hey! Idag løp jeg min første ordentlige løpetur ute for i år, og hvis du lurer på om det er snikskryt – Så kan jeg bekrefte det. Jeg kan til og med meddele at det var skikkelig digg, til tross for at jeg tror at løpeturen må få skylden for at jeg har et sterkt behov for en powernap.

Nå er ikke dette en ‘dette gjorde jeg på trening-blogg’, men jeg fikk litt ‘løpedilla’ i fjor sommer og jeg håper på ekte at det skjer i år også. Om ikke så er jeg godt i gang med å tvinge den på meg sjæl.

Nei, nå får jeg ta meg i nakken og bytte ut joggisen med noe helt annet.

Jeg håper fredagen deres har vært finfin og at dere har det bra 🌼 Nå skal jeg dra avgårde for å se C spille landskamp mot Danmark. Neida, hockeysesongen er enda ikke over – Men jeg gleder meg til å se han. Det gjør jeg jo i grunn alltid.

VI SNAKKES!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *