Ukens spørsmål og svar!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Halla søndag og hei på dere👋🏻

Jeg skrev i her om dagen at jeg gleder meg til den nye leiligheten vår står klar, og jeg skriver under på det enda en gang idag. Vi har besøk av faren og den yngste broren til C, og da er liksom leiligheten vår full. Så akkurat nå så drømmer jeg bare om to bad og to soverom… Men, til tross for at det er ganske så trangt, så er det er skikkelig hyggelig. Det blir bare fint og enda litt bedre å ha besøk når det er litt mer tilrettelagt for det!

I dag står det trening, søndagssyssel og kamp på planen. Supersupporteren stiller selvfølgelig opp igjen, så jeg skal surre meg opp i hallen og heie fra plassen min i ettermiddag. Men, før jeg skal gjøre noe som helst, så skal jeg ligge her i senga og svare på ukens spørsmål og svar:

Hvordan har du det?

Akkurat nå er jeg skikkelig flink til å ta vare på meg selv, og det betyr at jeg har det veldig fint også! Jeg har litt ut av meg sjæl opplevelse om dagen, men det er kanskje ikke så rart, hehe. Har du det bra?

Hvordan kjenner du kona til Juan Mata?

Vi kjenner hverandre ikke og jeg har aldri truffet henne, men vi følger hverandre på Instagram💕 Stas!

Hva fikk du i bursdagsgave av C?

Jeg fikk en dag på spa, livets behandling, lunsj ooooog et nytt cover til macen min som jeg har ønsket meg. Heldiggris. 

Har du noen plan på når du kunne tenke deg å få barn?

Ja, det har jeg, men jeg holder det mellom oss. Jeg har jo ikke peiling på hvordan det kommer til å gå, om jeg kan bli gravid eller om vi møter på andre utfordringer.

Vil du fortsette å bo i Asker i fremtiden?

Ja, jeg trives veldig godt her. Nå har jo C en litt rar jobb som helt sikkert skal ta oss med ut på nye eventyr og bort herfra de neste årene, men det er her vi vil ha hjemmet vårt og det er her jeg vil bo. Hvert fall sånn ting er nå. 

Hvilke blogger leser du?

Jeg titter innom en hel del i løpet av en uke, og spesielt de jeg følger på Instagram. Men de jeg titter innom mest er Maja Nilsson sin, Ida Wulff og Eirin Kristiansen. Men som sagt så er jeg innom de fleste av de jeg følger i løpet av uka. Jeg syntes det er skikkelig koselig å lese blogg, jeg ❤️

Hva gjør man når en eks gjør deg fysisk syk med sine løgner og stress?

Minner seg selv på at det er en eks av en grunn.

Hva syntes du om de som syntes folk med silikon er mindre verdt enn andre?

Breaking news: Hvordan puppene dine ser ut eller hvordan de er har ingenting med verdien til noen å gjøre. Man trenger ikke å være tilhenger av silikon, men hva folk velger å gjøre med seg sjæl får være deres business og man er ikke et dårligere menneske fordi man velger å ha for eksempel silikonpupper. Enig?

Hva blir tema for podkasten i februar?

Hmmm, gjett en gang😉💋🥰

Betaler du C om han hjelper deg med jobben din?

Ja, og han betaler meg for å være på kampene hans, for å stryke skjorta hans før kamp eller for å hjelpe han med å lage nok mat for eksempel.

Kødda.

Har du noen ferieplaner?

Jeg og moren til C skal ned til Østerrike 7.-9. februar for å se landskampene til C, men det er mer som et maraton enn ferie. Utover det så har jeg/vi ingen reiser booket inn, men vi skal noen uker til varmere strøk i sommer. Det er bare ikke så enkelt å planlegge på grunn av en viss person helt enda. Men ferie blir det, samme hva☀️

Kan vi få se statistikken din på Instagram, siden det er så mange som kjøper følgere?😉

Tjener du over 500 000,- i året?

Ja, det gjør jeg!

Hva er ditt beste tips for å få en fyr ut på date?

SPØR HAN! Det er kult med folk som er rett på sak og som dropper hint, tegn og håpløse spill. Lykke til🤟🏼

Hvor henter du inspirasjonen din fra?

Fra overalt! Jeg kan bli inspirert av en kul jente på trikken, av en kronikk skrevet av en 14 års gammel gutt eller av en tilfeldig jente på Instagram. Ja, og alle de kule menneskene i livet mitt.

Nå hører jeg at det er ledig på badet, så nå skal jeg benytte muligheten til å gå på do og pusse tenner, haha! One big happy family. 

Jeg håper du gjør noe bra for deg selv i dag!

Ha en fin søndag 💕

1 kommentar

1 thought on “Ukens spørsmål og svar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *