En vanvittig drøm…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOOOOD FREDAG💛

Hva jeg har gjort i dag? Jeg har trimma, jeg har jobba, også kan jeg meddele at jeg natt til idag drømte om Tyga for andre natten på rad. Hva er greia? Jeg har null forhold til mannen, musikken eller noe som helst annet, og jeg drømmer om at vi blir kjærester. Det er veldig spesielt. Kanskje spesielt fordi han ikke er litt min type en gang.

Jeg tror grunnen er at jeg stalket søsteren til en venninne av meg på VSCO på onsdag (fordi hun var så sjukt pen), og at hun hadde en genser med navnet hans på. Det må være forklaringen, men jeg skjønner ikke hvorfor jeg drømmer om han og at han holder konsert for ti mennesker (tante til og med?!) i en gymsal i hjemkommunen min.

Nei, nå er det nok. Snakkes Tyga, du får ikke ta opp mer plass i drømmeland.

Jeg hadde ordentlig fredagsfølelse i forrige uke og det har jeg i dag også. Jeg kan egentlig ikke huske sist jeg har hatt det på den måten som nå, men jeg nyter det, akkurat som da jeg gikk på skolen. Ja, selv om kampen til C kræsjer med Idol og smågodtet mitt i kveld (argh), men sånn er det. Og ja, jeg er en som ser Idol i reprise. 

I dag står det derfor kamp og litt bursdagsfeiring (av meg, hehehe) med familien hans på planen, og i morgen tidlig skal jeg til Langedrag med en fin, liten gjeng og hilse på alle dyrene. Det har motivert meg til å finne finger’n i gir og få kjøpt meg både turbukse og fjellsko. Det er på tide nå, og det har egentlig vært det i fire år, men jeg har utsatt det, utsatt det og ja, nå får det værra nok si!

Så det skal jeg gjøre nå, før jeg skal ta helg med goooood samvittighet 💛

2 kommentarer

2 thoughts on “En vanvittig drøm…

  1. Haha alle kommenterte superinnlegget ditt så jeg tar en luring å kommenterer her ellers ser du det aldri. 1000TAKK for det siste innlegget ditt fra en morfar som alltid gruer seg til bursdager til 6 barnebarn. Nå fikk du en fast leser. Har lest deg sporadisk siden du prøvde klær på tv2 var det vel. Det om merkelige størrelser.

  2. Er så enig med deg, kjenner meg igjen der , mine 2 døttre skal bare ha det beste, ikke bruk, å det ingen andre gar brukt. eit feil spor di lux

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *