Blir det finere?!

Categories Inspirasjon

Reklame | Ellos

Nytt år, ny inspirasjon, jeg har ryddet i klesskapet, stått over alt som heter både romjulssalg og januarsalg og jeg er klar for litt nyheter – Og jeg håper at du er det samme!

Om ikke du er helt klar for nyheter enda, eller vil ta en titt på salget så har Ellos MASSE fint på salg nå. I det jeg skrev det så gikk det faktisk opp for meg at jeg muligens bestilte en basic svart t-skjorte fra Ellos i romjulen. Ooopsi! Har omtrent brukt den hver dag, så kanskje det er derfor jeg hadde glemt det😅

Jeg har jo falt pladask for “skjortejakker” og det er lite som har skapt så mye engasjement hos dere som når jeg har hatt på meg en av mine. De aller fleste har jo blitt utsolgt før jeg har rukket å blunke eller og dele link med dere, så noe sier meg at en del av dere kanskje blir glade når jeg deler denne herligheten fra Ellos?

ALTSÅ! Hvem vil ikke møte våren med denne? Sikkert en hel del, men jeg digger den. Du finner den HER! Og et hot tips: Om du har mulighet så hadde jeg ikke ventet lenger enn jeg må med å klikke den hjem🖤

Med denne fete buksa til?😭 Jeg har den selv og jeg digger, digger, digger den. Du finner den HER. Den finnes også i flere farger!

Eller kanskje du skal gå for denne? … Til skinnbuksa, dressbuksa eller et skjørt? Den finner du HER!

Oversized, lang & perfekt. Perfekt til treningstøy, til sykkelshortsen, til joggisen eller til jeansen. Dere veit jo at jeg sverger til gensere som dette. Du finner den HER, også i blå og grå.

Klikk deg inn HER for å se hvor kult den sitter på! Da skjønner du hvorfor jeg ga den en velfortjent plass her.

Blazeren som er perfekt over jeans, til dressbuksa, til skjørt på fest og over kjolen! Tips til festantrekket: Denne (gjerne lukket, eller med en singlet under) + et skinnskjørt. Du finner den HER.

Rabattkoden min gir deg 30 % på den dyreste varen på ordinære priser (også på varemerker) + 5 % ekstra rabatt på salget til Ellos og produkter merket med kampanjepris.

Så, husk å bruke koden 415414 når du shopper! Den varer frem til 31.januar. Om du vil titte enda mer på alt det fine Ellos har å tilby så kan du klikke deg inn siden deres HER.
Jeg håper du blir like inspirert som meg🖤

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Blir det finere?!

  1. Mye fint! Jeg lurer på en ting. Etter innlegget om merkeklær ol. til barn (som jeg er HELT enig i!!), er det mange som har kommentert “ja til kjipe foreldre” ol. Min datter på 12 år har ikke snap. Så å si alle, utenom 4 stk. i hennes klasse har snap/insta/tik tok eller alle tre. Jeg lurer på hva du syns om at 6 åringer springer rundt med insta? At de som er mye yngre enn 13 år, som er aldersgrense, syns det er SÅ rart at 12 åringen ikke har? Det er jo en grunn til aldersgrensen? Min datter syns det er sårt at nesten alle har en gruppechat, og snakker om det på skolen ol, men hun må vente til hun er 13. Hva tenker du om dette? (PS. gjerne innlegg om det, det er ganske interessant i Norge idag)

  2. Ja, det blir finere. det er nemlig finere når influensere IKKE fortsetter å nøre oppunder forbrukerhysteriet. Klær og klesproduksjon er et stor miljøproblem.

  3. Hei, hadde ikke du nylig et innlegg hvor du tok oppgjør med kjøpepress for barn? Det var et fint innlegg. Men er ikke det ikke litt dobbeltmoralsk å samtidig poste et innlegg med oppfordring til mer kjøp? jeg skjønner ikke helt logikken, men forklar den gjerne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *