TV-innspilling, litt på privaten og seier

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Jeg tror ikke jeg har vært så glad for en fredag siden videregående. Den siste uken har vært K-A-O-S! Det har skjedd mye på jobbfronten, det har vært kjipe ting på privaten og jeg har gjort det jeg har kunnet for å holde hodet over vann. Ja, med fredagkveld som motivasjon. Nå sitter jeg i sofaen og fullfører ukas siste arbeidsoppgaver, drikker Pepsi Max og gleder meg til hjemmelagd pizza i kveld. Bra jobba Marty. Og alle dere andre som sleit litt midtveis men som fullførte med stil. 

Okei, men la meg fortelle litt hva som har skjedd siden jeg våknet i går morges:

Ida (👆🏼) kom til meg tidlig i går morges for å være med på en TV-innspilling som tok hele formiddagen. Jeg kan ikke si hva det gjelder helt enda, men roper ut så fort jeg kan. Det gikk hvert fall veldig bra og jeg tror det blir skikkelig bra og viktig!

Etter å ha hatt innspilling her hjemme, satt leiligheten på hodet, hivd innpå en mindre digg lunsj og kjefta på C for at det burde støvsuges her, dro vi videre for et stort møte. Eller, jeg byttet ut Ida med papsen for noen timer og gjorde unna litt møter. Etter det vinket jeg hadet til pappa og hei til Ida. Vi fartet videre, tok bilder og spiste livets burger med noe som liknet makspuls, mens jeg svarte på mail:

Etter litt middag dro vi videre til Furuset for å se Vålerenga-Frisk Asker. Kjæresten til Ida spiller for Vålerenga, og takk og lov, så vant Frisk Asker. Det er duket for nye kamp i morgen igjen, og jeg håper at det går like bra i morgen. Jeg tror det er det beste for vennskapet vårt faktisk.

Etter kampen fikk jeg en kald vaffel som redda blodsukkeret mitt, og jeg både følte meg og så ut som dette etter en temmelig lang dag:

Når jeg kom hjem var dette status:

Jeg var i seng altfor sent og sovnet med den samme hockeykampen jeg hadde sett noen timer før på full guffe i stua. Det er liksom ikke nok å spille kampen, den skal analyseres også. Med lyd. 

Fredagen dro i gang tidlig, jeg hadde et raid i mailboksen som har hengt over meg hele uken, sendt over en deadline og skrev et blogginnlegg. Etter det dro jeg videre i ukas siste obligatoriske gjøremål. Ja, og en liten svipptur innom Holzweiler og slo av en prat med en venninne.

Nå er dette status:

… Og sånn håper jeg det kan fortsette resten av kvelden. Jeg håper at uka deres har vært fin og at dere har klar til helg. Og til dere som skal jobbe i helgen – Kick ass!

Vi snakkes i morgen. Takk for at dere leser, følger og heier.

Klem fra meg 🌸

// Marty

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *