Ti ting jeg har gjort idag:

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Ti ting jeg har gjort idag:

✗ Jeg har vært litt misfornøyd med at det har vært litt tekniske problemer med bloggen det siste døgnet! Men, nå fikk jeg blogga så nå er jeg strålende fornøyd igjen.

✗ Jeg har spist egg og bacon… Kalkunbacon anbefales på det sterkeste!

✗ Jeg har tatt en powernap og jeg fikk panikk når jeg så hva klokken var når jeg våknet.

✗ Jeg har ønsket meg en oversized dress lenge. En kul, feminin og stilig dress. Faktisk er dress noe av det kuleste jeg ser damer i. Herregud, det er SÅ mektig og kult. Jeg har googlet meg i hjel, vært innom titalls butikker og jeg har ikke funnet en eneste dress som har falt i smak. I natt lå jeg og funderte på hvor i alle dager jeg kunne få tak i en dress, og jeg fant ut at Fretex var stedet. Jeg dro derfor til Fretex og det ble ikke bare én dress, men tre! Ja, og de kostet tilsammen det sikkert en arm hadde gjort om jeg skulle kjøpt den ny. FETT! Jeg gleder meg skikkelig til å bruke de. HEIA GJENBRUK.

✗ Jeg har irritert meg grønn over folk som tror at de slipper å stå i kø. Hvor kommer de menneskene fra som tror at de har mer rett til å snike i køen enn andre? Ah… Plis ikke vær en sånn en.

✗ Jeg har vært i Bogstadveien i Oslo, drukket kakao og surra rundt sammen med Mr. X!

✗ Ja, og jeg har tvunget Mr. X til å vaske bilen for det var jaggu på tide. Jeg burde vasket min egen også når jeg tenker meg om…

✗ Jeg har lurt på om det er mulig om jeg kan vinne i lotto sånn at jeg kan kjøpe meg drømmehuset mitt. Jeg er en av de som tror jeg kan vinne i lotto uten å spille.

✗ Jeg har gitt bort et par varme gensere til en kvinne på gaten som var skikkelig kald og som jeg har kjørt forbi hver dag i en uke nå. Hun ble så glad, og jeg tror om mulig at jeg ble enda gladere.

✗ Jeg har snakka med Ingrid som er på andre siden av jorda. Kjæresten hennes debuterer i NHL i dette øyeblikket og det er sååååå himla stas!!!!! Bra Rudo. Jeg heier så sjukt på folk som følger drømmen sin, jobber knallhardt og som får det til. Ah, det er så kult.

✗ Jeg har kjøpt inn til hjemmelaget pizza og jeg gleder meg til å lage den så fort jeg har oppdatert bloggen ferdig!

Jeg håper at lørdagen deres er fin. I morgen kommer livets konkurranse på Instagram – Så gled dere. Følg meg på @Martine.halvs❤

// Marty

4 kommentarer

4 thoughts on “Ti ting jeg har gjort idag:

  1. Ønsker deg en flott helg videre Marty, og godt det er flere enn meg som roper et stort hurra for Fretex ❤

  2. Nå er du toppblogger igjen..nr 1. Grattis 😛
    Jeg sniker ikke i køer, jeg er en av de snille som gjerne slipper andre forbi om de står bak meg med to varer mens jeg har halve vogna full. Det merkelige er at når jeg selv kun har et par varer, er det INGEN som tilbyr meg å komme foran dem, selv om de står med stappfull vogn. Så, jeg er en utdøende rase!
    Ha en fin søndag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *