Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG. ❤️

✗ I dag er det en helt vanlig tirsdag her hjemme, og det føles ut som en evighet siden sist. C har “bare” vanlig trening, og kommer hjem til normal tid og jeg har mitt. Det er jo stort sett ikke meg det står på, hehe, og det er digg å kunne lage vanlig tirsdagsmiddag til normal tid, se et eller annet ræl på TV og legge seg til vanlig tid. Det blir bare mindre og mindre av det i tiden fremover, så jeg tviholder på en hver tilsynelatende vanlig hverdag jeg kan få! Ja, selv om det skal sies at jeg liker hverdagen når den er hit, dit og litt til siden også.

✗ Jeg skal ærlig innrømme at jeg lengter VELDIG hjem nå. Jeg har jo foreløpig ingen “vi reiser hjem”-dato å forholde meg til, men jeg forsøker allikevel å ha en slags nedtelling for meg selv. Samtidig så er jeg fast bestemt på at vi skal holde ut resten av sesongen, at C skal fortsette å krige som en helt og at vi skal stå støtt som bare det i denne veldig rare situasjonen. Jepp, og nå kan jeg ikke tenke mer på det, for da tar hjemlengselen overhånd🙈

✗ Jeg elsker DETTE settet. Jeg bor i det, og gleder meg til jeg bare kan ta på meg sneakers og slenge en skinnjakke over!

✗ Jeg MÅ slutte å søke opp skuespillerne jeg digger i serier eller filmer jeg ser på. Jeg blir jo like skuffa hver gang. 😂 Ta S.W.A.T for eksempel. Det er min go to-serie, og som jeg binger når jeg er alene hjemme. Her om dagen søkte jeg opp ALLE skuespillerne, og jeg blir jo dritskuffa over at de ikke er Swat på ekte og at Street og Luca ikke bor sammen på ekte liksom. Haha!

✗ Apropos serie! Gurimalla. Jeg begynte å se på Naked Attraction på Discovery + i forrige uke, og det er jo så forbanna interessant, gøy, kleint, morsomt, fint og… NAKENT! Om du lurer på om kroppen din er normal eller om du er fin som du er, så burde du se det. Da skjønner du at en skeiv pupp er helt fint, at underlivet ditt er helt normalt og at hår, enten her eller der, er alt annet en unormalt! 

✗ Jeg er veldig tilhenger at man skal pushe seg selv, forsøke å være den beste utgaven av seg selv og for all del: Gjør psyko ting som å bade i isvann hver morgen, ta 100 burpees hver dag før jobb eller spis tre rå egg om du tror at det gjør det til et bedre menneske. Jeg bare… Jeg tror det er umulig å være et supermenneske som gjennomfører alle super ting som vi gjerne skulle gjort hver eneste dag. Det er bare synd at folk glemmer å fortelle når de ikke orker, når det skjærte seg eller de ikke rakk det, sånn at det ser ut som de får det til hver eneste dag. Og… Fysøren så glad jeg er for at jeg ikke har fått det for meg at jeg skal spise tre rå egg hver eneste dag, haha! Eller det med burpees. Eller isbading.

✗ Dette er en tanke som bare gjelder oss som bruker briller på et eller annet vis… HVORDAN kan man unngå å gjøre glassene skitne? Hver gang jeg har vasket, pusset og fiksa dem, så tenker jeg “NÅ, nå skal de være som dette lenge”, fordi jeg liksom skal klare å unngå og ta på glassene. Allikevel så bare blir det sånn? Jeg kan ikke huske at jeg rører de en gang. 😅

✗ Jeg vil bare nevne at om du trykker HER så kommer du til livets gave til oss kvinner, haha! Om ikke du har testet womanizer enda… GLED DEG! 

✗ Jeg lurer på hvor mange som har meldt seg på Paradise Hotel bare fordi det liksom da er lov til å reise til Mexico midt i koronahelvete. 

✗ Nå skal jeg runne av her, og fortsette å jobbe med noe veldig skummelt og fint jeg holder på med i disse dager. Jeg håperhåperhåper at du har det fint. 

STOR klem fra meg💘

3 kommentarer

3 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Hei, Martine😊 Takk for nok en nydelig oppdatering💛 Har du sluttet med spm runde på søndager? Vurderer å starte å se S.W.A.T, anbefaler du å starte på sesong 1? Ha en nydelig uke videre😊💛

    1. Hei! Nei, jeg har ikke det – Jeg har bare svart på så mye spørsmål på instagram i det siste, så det har liksom falt litt bort. Det kommer snaaaart igjen❤️ Ja, begynn på første episode i sesong 1! I lige måde. Klem fra meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *