Da Sommerfuglprinsessen fløy

Categories Podkast 🎧

I dag drar jeg hjem til June, mammaen til Sommerfuglpinsessen Eva Natali. Eva Natali døde 13.mai 2020, 12 år gammel. Etter 4497 dager sammen. Jeg vet at June har telt dager og elsket å være mamma, mamma til Eva Natali. Eva ble født med den sjeldne genfeilen GRIN 1 og hun var en av de første i verden som fikk diagnosen. Genfeilen medfører multifunksjonshemming og sterke epilepsianfall.

Da Eva Natali døde, så delte June en status der hun skrev: “I går fløy hun. Hun har kjempet som den største kriger, helt til det siste. I går tok hun sitt siste åndedrag på brystet mitt. Med hånden til pappaen sin på hjertet. Og bonusforeldre i hver hånd. Hun var trygg og fredfull. Jeg har mistet mitt umistelige barn. Hjertet mitt er revet i biter. Men jeg unner henne å få fri. Endelig skal hun få leke med vinden uten begrensinger. Jeg vet at hun har satt spor i mange hjerter.”

I dag er jeg invitert hjem i den nye leilighet til June, der hun bor med kjæresten sin, og hans to døtre. Jeg må ærlig innrømme at jeg er veldig spent, og jeg lurer sånn på hvordan man klarer å stå i noe sånt. Hvordan man overlever. Hvordan man går videre. Hvordan livet er, og blir etter Sommerfuglprinsessen.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *