Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG. 💛

✗ Jeg er så forbanna lei meg for tragedien på Gjerdrum. At noe sånt skjer er ufattelig og at ble så katastrofalt knuser hjertet mitt. Jeg sender alle tanker og all kjærligheten jeg har til alle som er ramma, alle som savner og alle som lider. Faen altså.

✗ Om du trenger tips til en viktig, interessant og tøff serie, så anbefaler jeg Unbelievable på Netflix på det sterkeste!

✗ Jeg har en tanke, eller det er vel kanskje mer et spørsmål… Hvert eneste år så skriver folk “takk for denne jula” og “det har vært en veldig fin jul”, et kvarter etter at julen typ har ringt inn. Jula er jo ikke slutt etter julaften? Eller?😅 Når slutter man egentlig å ønske folk god jul? Er det ikke innafor å gjøre det 1.juledag også? Haha, nå trenger vi jo kanskje ikke tenke på dette før til neste år igjen men…

✗ HVA synes du om DENNE lampa? Jeg tror jeg digger den, men trenger litt innspill, hehe!

✗ Jeg anbefaler P3 Dokumentär på det sterkeste. Det er sveriges største podkast, men vår tids mest spennende (og grusomme) hendelser. Det er så bra, gjennomført, heftig, brutalt og lærerikt!

✗ Jeg skulle egentlig reise hjem til Norge neste uke, men jeg synes ikke det er nødvendig å dra hjem sånn ting er akkurat nå. Jeg håper, håper, håper at jeg kan være noen uker hjemme i februar, da det skjer store ting i familien og… Jeg savner hjem.❤️

✗ OOOOG! Bare for å ha det sagt: Jeg håper du holder deg i strikken, at du også gjør som du får beskjed om og at holder ut litt til. Please. Vi hater korona alle mann, men det hjelper ikke å gi beng. Jeg har ikke sett vennene mine siden i sommer, og det hadde vært veldig fint å få gjøre det snart.

✗ Jeg leste en artikkel om at norske par har holdt sammen under pandemien og at skilsmissestatistikken er lavere enn på lenge. Jeg lurer på om det er fordi parene faktisk har fått det bedre, eller om det er fordi mange ikke har turt eller hatt mulighet til å faktisk gå fra hverandre på grunn av situasjonen vi står i.

✗ Donald Trump a? Nei gurimalla, nå erre bra.

✗ Er det innafor å mene at de som banker opp kidsa eller partneren sin burde få tryne sitt klistra på forsiden av VG? Jeg er bare så jækla lei av at folk kan misbruke og gi juling gang etter gang, å slippe så billig unna med det at det er… AAAAH. Ti sinte ansiktsemojier etter hverandre. 

✗ Jeg har dilla på boblevester, både til trening og hverdags, og jeg har forelsket meg HELT i DISSE. Jeg har bestilt begge fargene selv, hehe!

Sender deg en stoooor klem fra meg!

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Lampa var 10/10 😍 Vil du ha fler krim/mordpodder i Sverige, så skrik ut! Jeg syns de er såå mye bedre enn de norske 😅

  2. Funfact: Hørte på en podcast at en kan si «god jul» helt til 1.juledag er over. Fra og med 2.juledag skal en si «Gledelig jul» ☺️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *