Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG ❤️

✗ 19:00 i dag kommer det en nyhet, og i morgen er det en veldig viktig dag for meg.

✗ I går når jeg faktisk skulle noe fysisk på første gang på… Orker ikke å tenke på det en gang, så tok jeg meg selv i hvor tungt jeg synes at det var. Altså, ikke fysisk tungt liksom, men da gikk det opp for meg hvor jækla bekvem jeg har blitt i joggisen min, med dotten på hodet og et usminka fjes. Med å subbe rundt hjemme, sove litt lenger enn jeg pleier, legge meg litt senere enn jeg pleier, kose meg litt mer og bare gå litt i et konstant vakuum. Det er jo grusomt! Jeg vil ikke være en sånn, men koronaen har gjort meg til det. Jeg skal iherdig forsøke å bryte ut av det så langt det lar seg gjøre, og det skjer ikke at jeg skal subbe rundt noe mer. Ikke før det er juleferie på ekte. Okei, kanskje innimellom, men jeg skal IKKE bli en slabbedask. Rettelse: Fortsette å være det.

✗ På søndag gikk jeg en lang tur med mamma og lillesøster. Pusten min er ikke noe å skryte av enda, og jeg prøver å trøste meg med at det er to uker siden jeg lå rett ut og fikk påvist en heftig infeksjon, men! Jeg ble støl. Av å gå tur. Jeg furter enda over at muskler er en ferskvare og at jeg fortsatt kjenner det i rumpa.

✗ Jeg synes på genrelt grunnlag at det er en skikkelig uting når folk snakker ned andre, og jeg har jo flotta meg med vippeextensions i mange år, og i løpet av de årene gikk jeg til ganske mange forskjellige og nesten alle kritiserte den som hadde fikset vippene på meg før. For meg så senker ikke det standaren hos den jeg var hos før, men hos den som åpenlyst snakker dritt om en annen i bransjen – Eller alle til og med, heh.

✗ Jeg har sett noen sinte statuser på sosiale medier fra folk som synes det er helt på tryne at folk allerede har pynta til jul. Jeg er jo en av de som tenker at et det et år vi skal fylle hjemme våre med lys, glede og hygge, så er det jo i år. FÅ det opp, PYNT i vei og LYS opp det som lyses opp kan! Det er jo helt i orden om folk ikke vil det, men det må jo være bittelitt slitsomt å engasjere seg noe så innmari i hva andre gjør, eller ikke gjør vel?

✗ Apropos synes, eller syntes eller hva søren man skriver. Jeg har aldri tenkt over hvordan det skrives før, men den siste uka så har jeg kjørt meg fast. Jeg tror jeg har endt på at den skrives synes, men er det noen som kan bekrefte det? Annet enn google liksom? Haha!

✗ Hvor irriterende er det ikke med apper man laster ned fordi den er gratis, også viser det seg at den er gratis i syv dager, men først må du betale 395,- for å ha den hele det neste året?

✗ Jeg synes det er innmari vanskelig å forholde meg til mennesker med en elendig arbeidsmoral. Eller for så vidt moral i det hele tatt, men spesielt arbeidsmoral. Folk som ringer jobben en time før de skal på jobb fordi de plutselig ble kjempesyke, de som ikke orker fordi de er litt slitne eller de som bare er late og eksperter på å sluntre unna. Det er i tillegg skikkelig dårlig gjort ovenfor de som er syke, de som er på felgen og de som gjør sitt beste. Og nei, du gjør ikke ditt beste når du er lat. 

✗ Dette er ikke betalt, men bare et vennskapelig tips til alle andre som også er langt inne i interiørbobla om dagen: Det er et ganske deilig salg hos Jotex just nu (HER).

✗ Jeg håper, håper, håper at du har det greit om dagen. Husk at du ALLTID kan ringe hjelpetelefonen til Mental Helse på 116123 om du trenger noen å prate med. RING, du er ikke til bry ❤️

Klem fra meg!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *