Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG❤️

✗ Jeg skulle bare visst hvor mye bedre jeg kom til å føle meg i dag, for en uke siden. For en uke siden var jeg så slått ut, men idag føler jeg meg mye bedre. Formen er fortsatt ikke der den skal være, men den kommer seg – Endelig!

✗ Jeg tror det er viktigere enn noen gang å gjøre de små tingene for at man skal ha det, og føle seg bra. Tingene som å ha orden i kjøkkenskapet, å skifte på senga, sortere sokkene man bare har latt være, vaske håret selv om det kan føles som er herk, file neglene, få litt frisk luft og ta på seg noe annet enn joggebuksa man har brukt hele den siste uka. Og det hjelper, hvert fall litt.

✗ Hvem er de menneskene som aldri syntes noe er bra? Det må da være veldig slitsomt og aldri være fornøyd, eller klare å si at noe er bra?😅

✗ 10 av 10 poeng til Cubus for å lage bukser for ALLE og enhver. Det er så innmari viktig og bra. Klikk deg inn HER for å se utvalget, og for å slippe og føle at du ikke passer inn og at det er deg det er noe gærent med. Og takk til Cubus som har skjønt det!

✗ Og apropos! Cubus har 3 for 2 på ALT undertøy nå. Det er ikke betalt eller et samarbeid, bare et litta tips fra en som slå til sjæl, hehe. Klikk HER for å komme til siden!

✗ Det kan hende det bare er meg, men jeg opplever at det er mange som har blitt bedratt, men at det nesten ikke er noen som har vært utro. Det er litt som at jeg aldri har hørt noen si at netthets er bra, for folk sier alltid “jeg kan ikke fatte og begripe hvem det er som holder på sånn”, samtidig som det netthetses over en lav sko. Det rimer liksom ikke helt, heh.

✗ Om jeg skal benke meg foran TV-en for å heie frem nødlandslaget i morgen a. Jeg skulle gjerne sett de som egentlig skulle herje der, men nå håper jeg at det går bedre enn noen gang.

✗ Jeg følte at det nesten var en greie å bli permittert i mars. Om man i det hele tatt traff noen eller snakket med noen, så spurte man gjerne “er du permittert, eller har du klart deg?”, og jeg kjente minst like mange som var permitter, som ikke var det. Om ikke fler. Nå derimot, så ekke det noe vi humrer av og finner trøst for hos hverandre. Nå er det jo faktisk krise. Krise. Krise. Krise. Ja, og jeg tenker så innmari mye på alle som mister jobbene sine, alle som mister livsverket sitt, alle som går konkurs og alle som føler at alt går rett i dass. Søren altså.

✗ I helgen fikk jeg opp denne snappen som minner på mobilen, og jeg holdt på å dette ut av sofaen. Dra meg baklengs ned i fuglekassa sier bare jeg. Det var et jækla svakt øyeblikk der jeg tenkte at «nå prøver jeg», og jeg satt igjen med allergisk reaksjon, kronisk hovne lepper, feber, hovent tryne og nei…. (dette er et fint bilde i forhold til hva det var). Makan. Ja, for ikke å snakke om en haug av tusenlapper ut av vinduet! For det kosta skjorta, og det kosta hvert fall skjorta å bli kvitt dritten. Du gjør hva du vil, men jeg har lært og jeg skal aldri bølle med leppene mine igjen. Nå er de, og har vært det ganske lenge, seg sjæl, og det setter jeg pris på (nesten) hver dag – For jeg kommer aldri til å glemme når jeg gråt meg i søvn fordi jeg angra og savnet leppene mine som jeg alltid egentlig har vært glad i. At C ikke lo mer av meg enn han gjorde sier litt om hvor bra han er og jeg kommer heller aldri til å glemme da lillebroren hans spurte: «hva har skjedd med leppene dine?». Gurimallaballa. Det vakke noe for meg for å si det sånn.

✗ Og apropos punktet over. Jeg mener det når jeg sier at du gjør akkurat hva søren du vil med din kropp. For noen år siden hang jeg meg på trenden med å kjefte og shame alle som gjorde noe som helst med kroppen sin (jeg står for kritikken mot de som tjente penger på det og ble kjendiser av det), men jeg er veldig glad for at jeg har vokst, tatt et steg tilbake og innsett at det ikke er min business. For når jeg sier at det er plass til alle, så mener jeg alle. Jeg mener ikke bare en type kropp, eller en type figur, fordi jeg ser sånn ut. Da mener jeg høye, lave, tjukke, smale, han, hun, hen, barbert, ubarbert, fylt, ikke fylt, stort, smått, ja – Du skjønner greia. Jeg kommer dog aldri til å mene at du er noe annet enn bra nok akkurat som du er, men jeg kommer heller ikke til å mene at du ikke er bra nok fordi du har tatt et valg som jeg kanskje ikke ville tatt. Bare så du veit det. Her er’e plass til alle, punktum❤️

Klem fra skravlekråka som prater litt for lite med folk om dagen, hehe.

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Men guri, hadde såå lyst til å ta fillers for flere år siden. Men, heldigvis tenkte jeg gjennom det, for en gangs skyld. Jeg er for spontan, men var redd for allergisk reaksjon.😅 Men du er jaggu fin med allergisk reaksjon eller ei. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *