Dette skjer akkurat nå:

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Jeg lurer litt på om jeg har satt kontrollfreaken i meg på pause, eller om at jeg rett og slett har vært nødt til å legge det behovet i en skuff akkurat nå. Jeg kan tross alt ikke huske sist jeg følte at jeg hadde ordentlig oversikt og kontroll over noe annet enn min egen truseskuff og hva jeg har i kjøleskapet, og jeg kan kjenne panikken kommer krypende når jeg skriver det.

2020 har jo ikke akkurat bydd på oversikt og kontroll, og for en som gjerne vil vite eksakt hva som skjer om fire dager, på julaften og 15.januar, så byr det på en del utfordringer – Og det har det vel egentlig gjort, stort sett i hele år.

Jeg skal ærlig innrømme å si at “vi får ta en dag av gangen” passer meg dårlig og at “vi får se hva som skjer” passer meg enda dårligere. Til tross for at det passer meg dårlig så prøver jeg å tilpasse meg så godt jeg kan, å opprettholde de rutinene jeg kan og tviholde på det jeg kan. Vi har jo egentlig lagt den planen for desember-måned, med både overtakelse av leilighet, landslagssamling og julefeiring. Samtidig så er det foreløpig bare en plan i mitt eget hode, for vi aner jo ikke om det blir landslagssamling som oppsatt (samlinga i november ble avlyst), og om det ikke blir, så må vi, aka jeg snu på alt – Enda enda en gang. Vi vet ikke hvordan det blir med fridager for C heller, og spesielt ikke nå når kamper har blitt avlyst og flyttet. Men, den hersens overtakelsen av leiligheten blir noe av, samme hva. Ja, selv om det spøkte litt i forrige uke, men det kan vi snakke om seinere. Fjo.

Dette trynet gleder seg til fregner på nesa, null blåveis under øyet og saltvann i håret igjen😂

I forrige uke ble laget til C angrepet av korona, og jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte. Jeg testet meg og han testet seg i huet og rævva (nesten bokstavelig talt). Jeg var ikke positiv, og det var heller ikke han. De planlagte kampene ble derfor avlyst og det ble uplanlagt fri, aka “vi aner ikke hva som skjer nå” i forrige uke, og vi pakket tingene våre og dro hjem. Nå ser det ut til at kampen nå på søndag går som planlagt, og det håper jeg, selv om jeg kommer til å være hjemme i Norge. Det kommer jeg nok til å være en stund fremover, men det kan vi også prate om seinere, hvis ikke så blir dette innlegget lenger enn lengst 😂

Livet er vel litt hit og dit for mange av oss akkurat nå, og det har det vel egentlig vært ganske lenge. Men, hold ut, lov meg at du prater med noen om du føler deg aleine, om det er litt ekstra tungt eller du bare behøver noen å prate med og sørg for at du gjør ting som føler deg bra!

Jeg har skiftet til nytt sengetøy idag, luftet ut og fylt soverommet med kald høstluft, ryddet i sminkepungen og signert alle lånepapirene til leiligheten vår. Haha, det siste der kommer kanskje ikke på lista over ting som gjør at jeg føler meg bra, for jeg må ærlig innrømme at voksenpanikken tok meg litt, men det betyr hvert fall at det er noe bra i vente. Som jeg gleder meg til det, og til å ta med dere på noe annet enn tur i skogen, skifting av sengetøy og serietips.

Jeg håper du har det fint! Stor klem fra meg❤️

4 kommentarer

4 thoughts on “Dette skjer akkurat nå:

  1. Blir også så sliten over at alt er så usikkert om dagen.. men fint at dere har fått kommet hjem!! Dette er ikke ment som kritikk, men lurte på om dere ikke måtte i karantenehotell? Har en venn som bor og jobber i Sverige og planlegger å komme hjem til jul, men tydeligvis må på karantenehotell i 10 dager selv om han er herfra og har familien boende her.. Vet du noe om det/evt hvorfor slipper dere? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *