Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG💛

✗ Det er nesten for godt til å være sant om det har kommet en vaksine vi kan forsyne oss av om ikke så altfor lenge. Klyp meg i armen og røsk meg i balla som jeg ikke har sier jeg. Hurra!

✗ Vi så ferdig Björnstad på HBO på søndag, og jeg satt knapt stille i sofaen. Jeg satt rett opp og ned, fremoverbøyd og engasjert, og det boblet over av følelser. Jeg anbefaler den på det sterkeste, til både store kids, ungdommer og voksne.

✗ Først: Det finnes ekstremt mange folk som er dyktige i jobbene dine, men det finnes jaggu en del folk som kanskje burde funnet på noe annet som gjorde at de klarte å trekke på smilebåndet og servere en liten dæsj service. Hilsen hun som fikser alt i forbindelse med finansiering og overtakelse av leilighet om dagen. VÆR LITT SERVICEINNSTILT A.

✗ Du veit sånne ting du egentlig ikke tror du trenger, men så viser det seg at det er genialt? Okei, man trenger det vel kanskje ikke, men genialt – Det er det faktisk. Jeg kan skrolle meg bort på DENNE siden, og de har så mye gøy og smart! Fotfilen, sminkespeilet, dusjhylla, nei… Det er bare en haug av geniale dingser, som jeg digger, haha!

✗ Jeg er i utgangspunktet ikke tilhenger av noen pekekultur. Jeg tror ikke jeg synes så mye om å henge ut folk offentlig og jeg er ikke så fan av en ovenfor og ned-holdning. Når det er sagt, så tror jeg at jeg viker litt fra det når jeg leser om 30 stykker som har hatt fest i helgen, mens vi andre avlyser, sørger og ber til høyere makter om å få feire jul med familiene våre. Altså… Hvem er de som tror at retningslinjene ikke gjelder de? Hvem er de som driter i oss andre? Drit og dra.

✗ Det er mye man må ha når man skal ha en nytt hjem, og det er enda mer man ikke veit at man må ha. Avfallsortering er en av de tingene, og visste du at det fint kan ligge på en pris til 4000,-? Jeg holdt på å dette ut av sofaen da jeg så det.

✗ Siden det ser ut til å bli en del hjemmetrening på de av oss som gidder det fremover, så tenkte jeg at jeg skulle tipse om DENNE siden. De har det man behøver av enkle hjelpemidler, og jeg syntes prisene var veldig innafor. De har en egen kategori som heter hjemmegym!

✗ Du veit i datingprogrammer der det for eksempel er en dame, og ti menn, der hun gjerne skal forelske seg i en av de og leve lykkelig i alle sine dager? Hvordan fungerer det egentlig? Får mennene vite i forkant hvem dama er, sånn i tilfelle de ikke digger hun i det hele tatt? Eller må de bare late som?😂

✗ Jeg. Gleder. Meg. Så. Sykt. Til. Å. Kunne. Trene. Igjen. Jeg har sagt det før, og jeg kommer sikkert til å si det igjen neste gang jeg får meg en påminnelse eller et slag i trynet: Jeg skal aldri sutre over at jeg er så heldig å ha mulighet til og trene igjen, og ha en kropp som tillater meg det.

✗ Jeg hadde kanskje trodd at jeg skulle bruke mobilen enda mer nå som jeg har vært mye sengeliggende og kjip, enn hva jeg gjør til vanlig. Forrige uke hadde jeg faktisk én time mindre i mobiltid hver dag enn hva jeg pleier, og jeg kjenner at akkurat nå så er jeg liksom litt… Forsynt? Jeg vet ikke. Jeg gjør mitt og det jeg skal, men det å surre på langt inn i TikTok, Facebook eller inn i tanta til en jeg gikk på ungdomsskolen sin venninne på Instagram er jeg litt mett på akkurat nå. Hehe, og det er faktisk veldig hyggelig å se en film uten å oppdatere seg på hva folk spiser til middag, hva folk har trent og hvem som drikker vin eller ei.

Jeg håper du har hatt en fin tirsdag hittil, og at resten av uka blir finere enn finest. Klem fra meg!

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Klyp meg i armen og røsk meg i balla, det sier søren meg jeg også! Krysser fingrene for vaksine. Jeg trenger besøk familien. Har ikke sett de på 3mnd. 😫 Skulle ønske man hadde lov til å besøke nære familie, uten karantene når de kommer hjem fra Sverige. Corona suger greit hardt nå..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *