Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG❤️

✗ Du veit den kule jakka på bildet over? Jeg elsker den muligens enda høyere i år enn i fjor! Min er fra Acne (utsolgt), men jeg har funnet noen liknende du kan titte på HER, HER og HER.

✗ Er det bare jeg som gleder meg tullete mye til jul?

✗ At Polen har strammet inn abortloven til et nært forbud gjør meg altså så forbanna, trist og oppgitt.

✗ Om jeg skal være helt ærlig så tror jeg det er altfor mange som er i et dårlig forhold. Jeg tror det er altfor mange som blir værende fordi de føler at de må, fordi de er redde for å være alene eller fordi det er komfortabelt. Jeg tror det er lett å tenke konsekvenser, fremfor hva som er rett for en selv. Jeg tror det er lett å bli værende, fordi man kanskje ikke vet hva man er uten. Jeg tror det er lett å finne seg i det, fordi det bare er sånn det er. Det er ikke min business, men jeg tror mange hadde hatt det bedre om de fant styrken til å gå, takke for seg og finne noe som gjør de lykkelige.

✗ Jeg tror høsten har tatt meg. Jeg har gått fra å irritere meg over hvor lite jeg sover, til å sove mer enn på så lenge jeg kan huske og konstant være litt trøtt.

✗ Jeg er en sånn som får med meg de meste av nyheter, og det er et par ting jeg har stusset på de siste dagene. Hvorfor ble TV 2 Sporten med Tommy Kristiansen på travbanen? Man veit vel at idrettsutøvere og gambling ikke går helt hånd i hånd, uavhengig av hvem man blir med dit. Jeg reagerte på innslaget om assistert befrukting (ikke Andrea!!!!!) på TV2 , men mangel på innfallsvinkler. Fordelene med nedfrysning av egg er ganske mye mer enn at man kanskje er keen på de eggene om ti år. Det er heller ikke akkurat gratis og noe man gjør bare på gøy.

✗ Jeg tror det å respektere andre er en kunst, selv om det går på bekostning av deg selv. Det å forstå andre, akseptere andre og respektere det det de mener, sier eller er – Uansett hvor uenig eller hvor feil det er for deg.

✗ Det er så sykt dust når folk som ikke har peiling planter faktafeil hos andre om ting som omhandler trening, mat og helse. Slutt å si at brød er katastrofe og at det er dumt å spise frukt. Slutt. Slutt. Slutt. Nå hørtes det ut som at jeg har peiling, og jeg har null faglig grunnlag, men jeg syntes det er bedritent å skape problemer som ikke er et problem og for eksempel stemple mat. Hilsen hun som ikke spiste banan på åresvis på grunn av en dustete kommentar. Ja, og nå spiser jeg én om dagen. Minst.

✗ Om du digger NOCCO like mye som en viss annen person (aka C), så anbefaler jeg deg å sjekke ut DENNE siden for bestilling. Vi lønner seg!

✗ Det skjer litt på privaten de neste dagene, så det kan hende at jeg er litt off. Dere vil forstå hvorfor snart, men akkurat nå skal jeg sjekke inn hos meg sjæl, puste med magen og telle til ti.

FORRESTEN! Vi har sluppet eget munnbind for GUTS i dag. Om du klikker HER så finner du det!

STOOOOR klem fra meg!❤️

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *