Høstlufta hjemme er noe annet enn hva den er i Stockholm, og det har blitt mange turer i skogen og frisk luft siden jeg kom hjem. Det har liksom vært litt redningen innimellom pålagt hjemmekontor (og hjemme alt annet) og mer skjermtid enn normalt, som det fort blir når det er nadaprada annet å ta seg til. Og det hjelper alltid. Jeg er faktisk overbevist om at frisk luft er medisin. Hvert fall for meg. 

Og ja! Jeg er hjemme. Hjemme i Norge altså. Jeg føler at hjem både er litt her og der for å være helt ærlig, men egentlig så er vi jo ganske heldige som kan kalle både Skien, Nesodden, Asker og Stockholm for hjem. Ja, selv om de tre første alltid vil være litt mer hjem enn det siste. Jeg har vært her en liten stund, og jeg skal være her enda en stund til. Litt jobb, men mest privat. Det skjer litt på privaten akkurat nå og jeg skal ærlig innrømme at jeg har litt nok med meg selv. Det er ikke meningen å være verken hemmelighetsfull eller virke mer spennende enn jeg er, men jeg er nødt til å stå i det litt selv først. Jeg kommer til å dele, jeg må bare få være litt i fred noen dager først ❤️

Så ja, da veit dere ståa. Her inne tikker det ut et lite innlegg allerede senere i dag og i morgen tidlig, for da kommer muligens den flotteste podkastepisoden jeg har fått lov til å lage ut. Jeg har ikke til vane å verken kategorisere eller favorittisere en eneste episode, men akkurat denne er liksom… FLOTT. Den er vakker, på en rar måte, og det første ordet som faller meg inn er flott. Uansett, så gleder jeg meg til vi snakkes snart.

Ta vare på deg selv i dag & smil til en fremmed, kanskje det gjør dagen til både hen og din. Stor klem fra meg!

5 kommentarer

5 thoughts on “Ja, jeg er hjemme

  1. Føler meg hjemme på bloggen din 😍 Ta vare på deg selv, vi følger deg selvom du tar en pause eller ei 🥰

    1. Alt er fint mellom meg og C ❤️ Jeg er hjemme i Norge av private årsaker, og det har ingenting med meg og C å gjøre. Jeg forteller snart, jeg må bare få bearbeide det litt selv først. Med C på FaceTime fra Stockholm, hehe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *