Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Genseren min finner du HER (jeg har gått opp noen størrelser for å få den oversized) og tightsen er fra ICANIWILL. Koden MARTINEH20 gir deg 20 % rabatt hos ICANIWILL forresten! Klikk HER om du vil kikke. Kanelbollene i posen er fra en steinovsbakeri borti gata her, og de er SÅ gode! 

GOD TIRSDAG ❤️

✗ Jeg er i tidenes høstmood. Jeg vil gå rundt i strikkegenserne jeg ikke har, spise god mat, tenne stearinlys, gå lange turer i frisk høstluft og bare være. Jeg tror egentlig at en uke med høstferie hadde gjort meg godt, men det begynner å bli noen år siden sist, hehe. Heldigvis så kan vi late som om det er det sånn innimellom her, innimellom treninger, kamper, jobb, jobb, jobb og enda litt mer jobb. C har faktisk fri lørdag og søndag denne uka, så da skal det myses😂

✗ Gjett hvem som grein som bare det av siste episode av Emily In Paris a? Gurimalla. Det var jo egentlig ikke trist en gang, men jeg tuta og grein, haha!

✗ Jeg vil gjerne tipse dere om DENNE nettbutikken. Asos har skjønt det! De selger klær til alle former og fasonger, man kan velge, filtrere og føle seg hjemme – Jeg digger det!

✗ Ulempen med å ha offentlig snapchatbruker, er at jeg flere ganger har trodd at vennene mine har sletta meg. Om de syntes det blir mye Martine i monitor, og de trykker av-abonner fordi de liksom får dobbel dose, så sletter de meg også som venn… La oss si det sånn, jeg har fått hjertet i halsen et par ganger og nesten falt av stolen i panikk, samtidig som jeg har tenkt “HVA HAR SKJEDD NÅ?”. Haha! Så, de har ikke noe valg. Enten alt, eller ingenting….😂

✗ Jeg har flyttet mye de siste årene, men nå som vår egne leilighet snart står klar, så er jeg faktisk sprekkeferdig. Jeg tror jeg har rundet Pinterest og de inspirasjonkontoene som er på Instagram. Om du har tips til noen som har det skikkelig fint og som er en kløpper på interiør så får du gjerne slenge igjen en kommentar! Jeg suger til meg alt hva jeg kan😂 Jeg sa faktisk til C i går at jeg kommer til å se meg blind på interiør, møbler og spisebord som er neste punkt på lista, haha!

✗ Jeg pleier å tulle med at jeg kan spå årstidsskifte på hendene mine, og jeg merker ofte veldig godt når det for eksempel snart blir kaldere eller varmere. Nå er hendene mine omtrent like tørre som hårtuppene mine (for ikke å snakke om leggene), og jeg har testet DENNE kremen, og den funker som bare det! Kanskje den klarer å redde mine årlige sprukne hender når kulda banker på……..

✗ Jeg skal ikke skryte på meg at jeg akkurat har runda årets sesong av Farmen, men jeg vil faktisk tørre å påstå at de som synes at Paradise Hotel er teit med mye drama, og som ser på Farmen ikke er et fnugg bedre. Det er jo altså så mye drama, intriger og voksne folk som surrer det til. Jeg blir helt svett på ryggen jeg.

✗ Apropos Paradise Hotel: Jeg lurer på hva ståa hadde vært om rollene var byttet om, og om det ble sexpressa, masa, kjasa, kall det hva du vil, den andre veien enn hva det har blitt gjort denne sesongen.

✗ Dette er ikke en pekefinger eller en melding fra moralpolitiet, men jeg skjønner ikke hvorfor det er så forbaskande vanskelig å merke reklamen sin på sosiale medier rett. Jeg føler det er flere og flere som sluntrer unna, som sniker seg unna og som prøver seg. Erre fordi det er lenge siden mammatilmichelle fikk bøter i hytt og gevær, eller hva skjer a?

✗ Jeg har en tendens til å snakke i søvne, og i følge C har jeg begynt å snakke i søvne på engelsk. Altså, HÆ? 😂 Ærlig talt, liksom. Jeg aner ikke hvorfor? Jeg er jo ikke akkurat en kløpper i engelsk heller.

Klem fra frøken International, HAHAHAHA!

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *