Mitt første møte med en kondom

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Reklame | Durex

Jeg husker mitt første møte med en kondom. Oh boy. Eller, mitt første ordentlige møte. Jeg hadde jo tross alt sett en kondom før det, men det var første gang jeg skulle åpne en, tre den på og få godkjent, eller ikke godkjent.

Jeg gikk i 8.klasse og ved siden av meg satt Karina, en god klassevenninne. Vi hadde seksualundervisning, og læreren hadde med seg kondomer, og bananer. Det ble en minneverdig, lattermild, klein, men lærerik time. Dessverre så hjalp det ikke at jeg fikk godkjent på mitt første kondomforsøk første gang jeg faktisk hadde behov for kunnskapen. Jeg turte nemlig ikke å nevne ordet kondom i det hele tatt da det virkelig gjaldt. Og lite visste jeg at jeg bare var en av altfor mange som ikke tør å insistere på kondom eller ta initiativ til å bruke kondom. Vi i Norge er faktisk noen av de som er aller dårligst på det! Det ekke noe å skryte av ass. 

Derfor syntes jeg det var ekstra viktig å takke ja til å samarbeide med Durex. For et par uker siden teamet nemlig jeg opp med én dansk influenser, én svensk influenser og én finsk influenser, for å samle sammen så mye info som mulig – Og for å gjøre det enda kulere, enda enklere og enda bedre å bruke kondom! For ikke å snakke om å finne hvilken kondom som funker best for seg, og den man skal ligge med. Heldigvis så har Durex et stort utvalg og de har gjort det enda enklere.

Jeg og den lille gjengen min fra Sverige, Danmark og Finland har flydd rundt og prøvd jeans, for å finne den perfekte fitten. Altså, fitten som i fit – Bare for å ikke få noen misforståelser her😂 Det er nemlig alfa omega å føle seg tilpass, å føle at man finner noe som funker for seg og at man trives med det man har på, med jeans som med en kondom. Vi kjenner jo alle følelsen når noe føles perfekt, enten om det er et kyss, en kjole eller bare en situasjon der du føler deg som plommen i egget.

Om du lurer på hva jeg babler om, så kan du jo se filmen vi lagde sammen her:

Også vil jeg utfordre deg til å ta initiativ til å bruke kondom neste gang du er så heldig å få ligge! Jeg er nemlig veldig sikker på at Durex har en type som er perfekt for deg, og det er helt lov å prøve seg frem for å finne den perfekte fitten… Akkurat som vi må med alt annet her i livet 💕

Disse passer perfekt for meg:

Lykke til, og du? Kos deg da! Og husk at det ikke er størrelsen det kommer an på, men at det føles rett.

– Om du vil sjekke ut litt av utvalget til Durex kan du klikke HER

Klem i fleng.

#durex #theperfectfit

1 kommentar

1 thought on “Mitt første møte med en kondom

  1. Fy faen for en simpel kjerring du er, pisspreik fra en ugly hoe. Whi the fuck bryr seg om dine meninger. Litt for mye fritid/alt for lite venner åpenbart. Waste of fuckin space

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *