Ti tanker på en… Onsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOOOOD… ONSDAG❤️

✗ Ti tanker på en tirsdag måtte nesten bli flyttet til idag, for i går så hadde jeg nok med å tenke på Debatten og alt annet som sto på tapeten. I dag er det derimot klart for litt tenkning om både det ene og det andre, selv om vi ikke kan slutte å tenke på og bry oss om tema på Debatten i går. Jeg skulle så gjerne fått tid til å få sagt en hel del mer og debatten er så ufattelig viktig, og det… Jeg veit ikke jeg. Jeg håper hvert fall at de som bestemmer forstår at det er en sammenheng mellom fysisk og psykisk helse og at tema handler om mye mer enn bare tjukke nordmenn.

✗ … På søndag slipper jeg hva i alle dager jeg holdt på med på bildet over og noe jeg har hatt lyst til SÅ lenge. Gurimallaballa. Det er kanskje ikke lov å si, men jeg sier det for det.

✗ Vi har fått dato for befaring av leiligheten vår i Asker. Jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal reagere, for vi har ventet, ventet og ventet enda litt til og nå nærmer det seg med stormskritt. Om bare noen måneder så er den klar og om jeg skal være helt ærlig så har jeg ikke peiling på hva jeg kan forvente meg…

✗ I dag fikk jeg spørsmål om jeg oppriktig syntes at ZpikesTape funker. Jeg har brukt det i månedsvis, papsen bruker det og flere andre jeg kjenner bruker det. Zpikes har fungert godt på meg og jeg har steintro på akupunkturbehandling. Jeg masserer alltid lett på “knappen” sånn at den treffer punktet den skal treffe godt og jeg kan melde om mindre stive skuldre, mindre hodepine og bedre søvn. I tillegg har ZpikesTape vist seg å være et godt tiltak mot bilsyke, hehe. Jeg veit ikke om det funker på alle, men det funker hos meg og det syntes jeg er skikkelig kult! OM du er nysgjerrig, så kan du jo klikke deg inn HER for å lese mer og om du vil teste så kan du bruke koden Martine20, som gir deg 20 % rabatt🤗 Gi meg gjerne en tilbakemelding på om det funker på deg og om hva du syntes!

✗ Fortalte jeg om hun som anklaget meg for å ha ripet opp bilen hennes? Altså… Jeg klarte ikke å være litt hyggelig en gang. Vi parkerte utenfor matbutikken og da vi går fra bilen, så kommer de som eier bilen ved siden av. Vi går noen meter, også roper de på oss. C snur seg og går for å spørre hva det er, men jeg blir stående for jeg skjønner hva som foregår. Dama viser til noen riper på speilet sitt, hun hoier og skriker om at jeg har ripet opp speilet hennes. Hun sier til og med at hun så at jeg gjorde det. Jeg går bort og sier så pent jeg klarer at det bare er bullshit, men hun står på sitt. Da ber jeg C lukke opp døra og døra går ikke borti bilen hennes en gang. Da sier hun bare “åja” og trekker på skuldrene. AH! Makan til frekke folk. Tenk å være så gjerrig, kjip og smålig a.

✗ Jeg lurer sånn på hvorfor noen er så innmari opptatt av å “ta” noen andre. Folk kjefter jo og smeller over en lav sko, uten å egentlig ha peiling på hva de snakker om.

✗ Om du klikker HER er det stor sannsynlighet for at du finner høstens feteste boots. DE ER SÅ RÅ!

✗ Er du en av de som låner bort ting når vennene dine spør, eller en som ikke gjør det? Jeg ser alltid veldig an, for du veit, det finnes jo de vennene som aldri låner det tilbake eller de som ikke logger ut av Netflixen din selv om de bare skulle se én film. MEN: Det hender jo at man faktisk trenger å låne noe uten om latskapens navn for eksempel, og da er det dritirriterende om man ikke trenger å låne noe og ikke får fordi… Folk ikke gidder. Æsj, det der er skikkelig vanskelig… Så ja, hvem er du? Låner du alltid bort, er du som meg og ser an litt eller gjør du det aldri?

✗ ENDELIG har treningsstrikkene jeg har brukt under hele forbanna koronapandemien kommet inn igjen. Du finner de HEEER!

✗ Ti poeng til alle dere som klarer å glede dere på vegne av andre. Dere gjør verden til et litt bedre sted ❤️

Sender deg en stor klem og en high five!

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *