Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG💛

✗ Er det bare jeg meg, eller kom høsten over natta? Uansett, frisk høstluft og solskinn takker jeg aldri nei til! Plutselig sov jeg enda bedre om natta også😅

✗ Jeg er så heldig å jobbe med to veldig spennende ting denne høsten. I disse dager jobber jeg nesten døgnet rundt, men jeg elsker det, for jeg elsker det jeg driver med. Det er så gøy og jeg gleder meg så innmari til å dele det med dere – For jeg håper og tror at dere kommer til å digge det like mye som meg!

✗ Tenk om vi bare kunne akseptert at ikke alle er ment for alle, i stedet for å ukritisk si at man ikke liker hverandre?

✗ Hva er greia til folk som kommenterer andre sine skrivefeil? En ting er om mamma nevner for meg at jeg glemte en bokstav på en Instagram-caption, en annen ting er folk som begynner å skulle rette på rettskrivinga til andre som ikke har bedt om det. Hvem er du som kommenterer andre sine skrivefeil? Klarte du ikke å forstå hva det sto? Jo, antakeligvis så gjorde du det – Og da kan du holde snabla vel?

✗ Om du digger jakka/skjorta jeg har på meg på bildet over, så finner du en lik en HER. Jeg har hatt min i flere år, og den er så kul!

✗ Har du hørt Fucking Perfect Pink Piano? Søk på den! Jeg har helt dilla, den er så vakker. Jeg vil typ at den skal spilles i både begravelsen min og bryllupet mitt. Dystert og håpefullt på en og samme gang😂

✗ Hvis du har lyst på noe skikkelig digg til middag enten i dag eller seinere i uka: Lag quesadilla! Du trenger tacolomper, tacokrydder, kylligfilet, paprika og løk (ja, det er hvert fall det jeg bruker. Du kan bruke noe annet, noe i tillegg eller droppe det helt) og ost. Del kyllingfileten i små biter, stek den og stek grønnsakene. Strø ost på den ene siden av tacolompa og fordel kyllingen og grønnsakene på samme side. Brett den sammen og sørg for at den er så tynn som mulig. Deretter steker du den i stekepanna på begge sider, og når det er gjort klipper du den opp i tre eller fire tre kanter. Server det med cheese dip, guacamole, rømme, salsa og nachos – For eksempel. Det er SÅÅÅÅ digg!

✗ Vi overtar leiligheten vår i Asker i desember! Har jeg fortalt det? Jeg troooor ikke det, men wihu! Jeg kan skrive et innlegg om hva som skjer, hva vi tenker og hva status er💛

✗ Vi har kjøpt noe GENIALT! Jeg røyter som en hårete hund (haha), og vi har kjøpt DENNE. Den er HELT genial til alle som røyter sjæl eller som har husdyr som strør om seg i for eksempel sofaen. Den er superenkel å bruke og veldig effektiv, og håret er borte på null komma niks!

✗ Det hender jeg må minne meg på hvor viktig det er å gi den klemmen og si de enkle ordene som at jeg er glad i deg til de man er glad i når man drar fra hverandre. Uavhengig om man ses ofte eller at man veit hvor man har hverandre. Den klemmen og de ordene kan være skikkelig viktige❤️

Og med det sender jeg en klem fra meg til deg!

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *