Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOOOD TIRSDAG 💛  

✗ I går fikk vi datoen på når vi må flytte ned til Stockholm, og brått så ble det veldig virkelig! Det har vært prat lenge nå, og det er ganske trygt og godt å sitte her hjemme og bare snakke om det. Nå er det litt over en måned til, også bor jeg faktisk der. Heldigvis så gleder jeg meg egentlig bare, selv om jeg har en haug av sommerfugler i magen. Akkurat nå gleder jeg meg kanskje mest til at hverdagen setter ordentlig i gang igjen, at jeg gidder å kjøpe blomster til og ha på kjøkkenbordet, at C spiller kamper igjen og at livet skjer.

✗ På søndag tok vi oss endelig tid til å se Frihetens Regn på Netflix. Vi har snakket om det lenge, men sørlig nok så har det blitt Luksusfellen og Ex On The Beach i stedet for. Mest fordi det varer under halvparten av tiden. Den var altså så fin! Jeg trodde at det skulle være en skikkelig grinefilm, og til tross for at jeg hadde tårer i øynene flere ganger så var den egentlig bare skikkelig fin. Og bra. Den anbefales på det sterkeste!

✗ Jeg lurer så innmari på hva som har skjedd med Anne Elisabeth Hagen og jeg håper så inderlig at man får svar på hva det er som har skjedd. Det rimer ikke. Det rimer ikke. Det rimer ikke!

✗ Som den forkjemperen jeg har blitt for solkrem, så vil jeg bare tipse om at det er 30 % på masse bra solkrem HER. Jeg benyttet meg av muligheten, for jeg gidder verken å bli syk, solbrent eller rynkete. Jeg gidder heller ikke å flasse av meg brunfargen fortere enn jeg fikk den fordi jeg liksom er for kul til å bruke solkrem. NOP!

✗ Det må være sjukt digg å være en som tror at man kan alt, at man alltid vet best og alltid kan se litt ned på andre fordi de ikke er like bra som deg. Not😅

✗ Når man annonserer og tipser om klær, må man da oppgi hvilken størrelse man har i plagget? Kan man ikke tipse om en fin genser uten å formidle hvilken størrelse den er i, eller hvilken størrelse buksa man bruker er i? Kan man ikke svare at man kan bruke sin vanlige størrelse? At plagget er litt lite så det kan være lurt å gå opp en størrelse? Jeg driter jo i om du har størrelse 34 eller 44, om jeg vil ha genseren så er jeg jo bare interessert i om den finnes i størrelsen min.

✗ Er det bare jeg som diiiigger DETTE dekselet? Jeg vet ikke helt hva det var, men da et dukket opp i Facebookfeeden min så flat jeg pladask. Jeg brukte faktisk 20 minutter til å se på mobildeksler i går kveld. Nyttig bruk av tid😅

✗ Vi har begynt å se på Celebrity Ex On The Beach. Jeg elsker det, hater det og skammer meg over å se på det på en og samme gang. Jeg vet ikke hva det er, men jeg syntes det er nydelig å koble av hodet, se folk surre det til, krangle, feste og nyte livet – Uten å tenke på fremtiden, hehehe.

✗ 10 poeng til Dplay for å ha endret fargene på appen sin nå i juni! For min del kunne den godt vært sånn for alltid.

✗ Nå skal jeg komme meg på fotballtrening. Det er ikke så ofte jeg logger av mobilen 1,5 time i hverdagen, foruten om når jeg sover, og det er skikkelig digg!

Vi snakkes senere. Ta vare på deg selv 💛

6 kommentarer

6 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Elsker disse innleggene – de får meg til å tenke også!
    Jeg det er greit når folk oppgir størrelsen på plaggene de kjøper, for da er det litt lettere å vite hvilken størrelse jeg bør velge. Samtidig tenker jeg at det kanskje skaper mindre kroppspress og usikkerhet om man heller bare oppgir om plagget er normalt, lite eller stort i størrelse!

    1. KUULT, takk <3
      Jeg er veldig todelt der, og det er jo det siste der jeg er litt redd for. Ofte så vet man jo egentlig ikke helt hvordan personen man ser klærne på ser ut (annet enn gjennom Instagram) og at det da helt sikkert blir veldig lett å sammenlikne seg? Nei, jeg veit ikke… Men: Absolutt en verdig plass i ti tanker på en tirsdag, hehe!

    2. Jeg har og bitt meg merke i at alle som reklamerer for klær, alltid oppgir størrelse. Så jeg har faktisk spurt noen av dem, og svaret var enkelt. De får alltid så mange spørsmål om hvordan den er i størrelsen, hvilken størrelse de har osv. Sånn at folk kan sammenligne med den som viser. Så derfor oppgir de størrelser, for å slippe å svare på 20-40 spørsmål av det samme. Vet ikke om det gjelder for alle men veldig mange 😅

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *