Så ofte ligger jeg med kjæresten min:

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Dette er meg når jeg leser en tråd på Facebook der noen spør om hvor ofte folk ligger med kjæresten sin👆🏻

Jeg har bare en ting å si og det er: Gratulerer til dere som ligger med kjæresten deres 1-2 ganger om dagen når dere har vært sammen i fire år.

Og jeg må bare spørre for en venn som er veldig imponert. Som lå i går. Men som IKKE ligger 1-2 ganger om dagen for å si det sånn. Det avtok nemlig med nyforelskelsen. Du vet, når hverdagen kommer, når det ikke lenger er småsjarmerende at han er rotete, når man plutselig skal begynne å diskutere hvem som skal betale hva og det er litt for mye på jobben. For eksempel.

Så jeg lurer:

Skjer det innimellom jobbing? Innimellom lesning til eksamen? Innimellom trening? Innimellom middagslaging, planlegging og opprydning? Innimellom vask av klær, klær som må henges opp og klær som må tas ned? Innimellom kan du vaske bilen, kan du støvsuge eller kan du huske å stoppe og kjøpe melk? Innimellom kan du ta opp den jævla bokseren din fra gulvet, det skal ikke ligge snus i dusjen eller i bilen min så skal det ikke ligge søppel? Innimellom en episode av favorittserien, vasking av håret og barbering av leggene? Innimellom mailer som må besvares, planlegging til morgendagens møte eller oppgaven som må leveres? Innimellom besøk av venner, middag med familien og middag med den andre siden av familien?

Hvordan rekker dere det? Hvordan orker dere det?! Gjør dere det selv om du er irritert for at hen puster litt høyt? At hen ikke gidder å være med på noe du ville ha han med på? At hen bare er irriterende? I så fall er det ekstra imponerende. Spesielt til hun som skrev SEKS GANGER OM DAGEN:

Det er rett og slett veldig imponerende. Men… Blir dere ikke litt slitne? Hehe, du vet… Neida, jeg skal slutte å spørre nå. Jeg håper bare ingen tror at de må noe som helst, fordi de tror at det finnes en fasit på hvor ofte man burde, må og skal. Det gjør det jo ikke, og det er jo greit å huske på. For å svare da, sånn helt ærlig: Så ofte jeg vil og har lyst. Er man keen seks ganger om dagen, vær så god – Er man keen seks ganger i året, vær så god.

Hilsen hun som syntes det er nydelig å kunne ligge i hver sin sofa, pelle seg i nesa og klø seg på de ikke nybarberte leggene. Neida, joda. Hehe!

7 kommentarer

7 thoughts on “Så ofte ligger jeg med kjæresten min:

  1. Tror en del skryter på seg litt og jeg, hehe! Men du, hvorfor tar du deg i ansiktet nesten hele tiden? Ref. snap.

  2. Hahaha! Hyller dette svaret. Forresten, har lenge lurt på hvor den treningsshortsen din kommer fra (leopard som du hadde på i dag)? 😀 Digger å følge deg overalt. Du er virkelig et friskt (og jovialt) pust. Ha en nydelig dag!

    1. SÅÅ hyggelig!!! 😀 Takk <3 Den er noen år gammel fra Zizzi. Var ganske desperat på leting etter en sånn shorts, og det var den ENESTE stedet jeg fant det. Nå veit jeg at H&M blant annet har fått inn noe liknende!

  3. Ja, jeg har aldri helt skjønt hva som er så big deal med hvor ofte man har sex. Jeg hadde rett og slett ikke giddi å brukt energien min på sex hvis jeg hadde hatt den bare for å ha hatt sex hver dag. Nå finnes det faktisk viktigere ting i livet. Har man ork og lyst så ja. Men det er ikke akkurat det jeg tenker mest på når jeg har energi. 😂

  4. Jeg og kjæresten min har sex nesten hver dag. Vi ser ikke på det som noe slitsomt, men noe vi liker og er glad for å kunne gjøre sammen. For oss er det en måte å komme på bølgelengde og kjenne på at det er oss to. Jeg merker veldig forskjell om vi går mer enn et par dager.
    Jeg tror det at vi ikke lot det avta så veldig er mye av grunnen til at jeg fortsatt føler meg nyforelska etter snart fire år.

  5. Hello clickbait 😅 Skjønner veldig godt at det er for privat å svare på, men det blir sleipt å skrive et spørsmål i overskriften og så la være å svare. Uredelig rett og slett (og ja, jeg er en nysgjerrigper 😂)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *