Det er vel ikke vits å legge skjul på det

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

I dag bestemte jeg meg for at jeg ikke gadd å henge med huet lenger eller å føle meg dritt. Etter en tung uke forrige uke, en veldig fin helg og den lateste søndagen i historien i går så tenkte jeg at det var på tide.

Jeg har jo egentlig ikke hengt med hodet da. Hodet har bare vært litt fullt, det har gått en kule varmt og jeg har vært sliten. Sånn er det av og til, og da er det jaggu godt at det er noe som heter ny uke og ny muligheter si!

Jeg prøver å glemme at vi egentlig skulle reist til Spania idag, for da kan det godt hende at jeg ikke hadde vært like munter som det jeg er nå, hehe. En solseng, bikini, lave skuldre og ferie hadde jo ikke vært noe særlig:

I går hadde jeg som nevnt den lateste søndagen i historien, og jeg tror faktisk ikke at jeg tuller. Jeg gjorde nada niks, egentlig etter ønske fra C, og jeg har gitt klar og tydelig beskjed om at det aldri kommer til å skje igjen.

Vi gjorde ingenting. Vi kjørte hjem fra hytta, så en film, spiste is og så enda en film. Nydelig tenker sikkert noen av dere, men jeg har lovt meg selv at det aldri skal skje igjen. Jeg får jo så vondt i ryggen av det! Jeg blir sur. Jeg blir gretten. Jeg blir skikkelig irritert. Nei, gi meg gjerne is og film, men da må jeg ha fått litt frisk luft i fleisen og noen skritt på pulsklokka mi først.

Jeg tror han angret han også, da jeg begynte å irritere meg over at han i det hele tatt pusta mens vi så på film nummer én. Hehe, om du tar meg på mitt beste, må du ta meg på mitt verste – Eller noe sånt.

Etter minimalt med søvn i natt (man får jo ikke sove når man ikke har gjort noe?!), så startet jeg dagen med en løpetur og det var først etter den at jeg bestemte meg for å bli et bedre menneske igjen. Det er jo medisin! Magi. Terapi! Jeg skal ikke være vanskelig her nå, men jeg kan faktisk ikke skjønne meg på mennesker som har mulighet til det og som ikke har gått så mye som en tur siden forrige skuddår. De går glipp av noe. 

Så ja, nå sitter jeg her, blid som en sol og oppdaterer dere om livet. Og livet er egentlig skikkelig fint om dagen, selv om hjernen min glemte det i mangel på frisk luft i går😂

Jeg håper du har en fin mandag og at du ikke er en som kjefter på dine nærmeste når du er irritert du også. Ooops, hehe. Men ja. Det er jo dritirriterende når han tar stor plass i senga. Når han beveger veldig mye på føttene. Når han tar litt stor plass i speilet når vi pusser tenner. For eksempel😂

Fra spøk til alvor: Jeg tror at jeg skal komme meg på butikken og handle inn til middag, for jeg tror jeg skal stå for den idag. HAHA!

Klem fra meg❤️

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *