Ti tanker på en… torsdag!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD… TORSDAG 💛

✗ En litt forsinket ti tanker på en tirsdag, er vel bedre enn ingen tanker på en… torsdag… vel? I går (og dagen før) var hodet litt for fullt, eller tomt, alt ettersom til å tenke høyt – Men i dag har jeg litt mer å by på. Og for å begynne… KAN FOLK BEGYNNE Å BRUKE BLINKLYS?😂

✗ Det var med tungt hjerte at jeg pakket ut av langhelgen vår på mandag. Det var den beste helgen på så lenge jeg kan huske, og jeg kunne egentlig bare ønske at den bare kunne fortsette. At det var sommerferie, at været skulle fortsette og at kalenderen var tom for planer. Men, det er ikke ferie helt enda og pliktene kaller – Pluss at det bøttregner. Forhåpentligvis så kommer finværet på besøk snart, for det har jaggu gjort både meg og de bleke leggene mine godt😂

✗ Det er så forbanna irriterende at hver gang man snakker om rasisme og #BlackLivesMatter at det dukker opp noen hvite mennesker som skal vri det om til å handle om seg selv. Det handler ikke om å få mest av kaka, for respekt, likestilling og privilegium er ikke et kake vi må krangle om å få mest av.

✗ Det er kanskje ikke så rart at alle ikke kan like alle, når det finnes mennesker som oppriktig mener at mennesker er mindre vært på grunn av hudfargen sin.

✗ Hvis du fortsatt sitter og lurer på om det er rasisme i Norge:

✗ Er det ikke rart hvordan man bare kan vokse fra folk? Hvordan man kan gå fra å være gode venner, til å egentlig ikke forstå seg på hverandre i det hele tatt?

✗ Om du skal rocke en bikinitruse med høyt liv i sommer, så vil jeg tipse deg om DENNE. Den finnes i flere farger, er fin i prisen og fin på!

✗ Jeg syntes egentlig det er litt synd at det oppleves så skamfullt og feil å kjenne på sjalusi i et parforhold. Det er så mange som sier at de aldri er sjalu eller at de ikke kunne brydd seg mindre, og jeg lurer på om det går an. Sjalusi er kanskje feil ord når jeg tenker meg om, men i mangel på et bedre ord så bruker jeg det. Sjalusi kan være giftig, og skal ikke være en belastning i et forhold, men er man en gæren kjerring om man kjenner litt på at kjæresten for eksempel skal på guttetur? Jeg syntes nemlig ikke det. Men! Det er stor forskjell på å kjenne på det, og ødelegge gutteturen – Eller gjøre at den ikke blir noe av. Hva mener du?

✗ Jeg har jo fått meg hybridbil, og det er helt vanvittig hvor mye penger jeg sparer på parkering og når jeg lader! Jeg har konvertert! Bra for lommeboka, bedre for miljøet. Neste gang blir det 100 % elektrisk – Og jeg håper svenskene blir litt bedre på EL-bil om vi fortsatt skal bo der innen den tid.

✗ Tusen takk for alle tilbakemeldinger på dagens episode i podkasten min Sykt Ærlig Med Martine. Del, lær og la oss alle være med på å gjøre verden til et bedre sted. Om du ikke har hørt den så håper jeg du gidder å bruke 40 minutter på det, for det er SÅ viktig.

✗ #GeorgeFloyd. #SandraBland #AhmaudArbery. #TrayvonMartin #BreonnaTaylor. Og altfor mange, mange, mange fler.

Ta vare på deg selv ❤️ Klem fra meg!

3 kommentarer

3 thoughts on “Ti tanker på en… torsdag!

  1. Jeg tror det med sjalusi er individuelt, og at det utvikler seg i løpet av parforholdet. Jeg var en del sjalu i begynnelsen, spesielt fordi vi hadde langdistanseforhold stavanger – bergen det første året og han var HÅPLØS på å svare på meldinger. Men nå har vi vært sammen i 7 år, gift i 1 år, har en datter på 14 måneder og venter en datter til i august. Nå føler jeg aldri på sjalusi, med unntak av den sjalusien jeg føler når han tar seg en øl eller et glass vin og jeg må nøye meg med vann eller brus fordi jeg er preggo 😂

    1. Verden brenner, det er det som har skjedd. Jeg har flyttet på alle samarbeid denne uka, det har ikke føltes rett å bable om noe annet her inne og jeg har brukt all min tid det. Bloggen kommer til å bli oppdatert som normalt fra i morgen, selv om kampen er langt i fra over ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *