Reklame | Annonselenker

Hei på deg, her kommer ukens spørsmål og svar💛

Hvordan har du det?

Denne uka har vært heftig på godt og på vondt. Jeg har det veldig fint, men jeg skal ikke legge skjul på at det har vært litt mye denne uka. Hvordan har du det?

Hva tenker du når du hører om noen som ikke liker deg?

Jeg liker ikke alle, og alle kan ikke like meg. Det er liksom sånn det er. Jeg skulle gjerne ønske at alle kunne digge meg, men om ikke jeg kan digge alle andre – Hvordan kan jeg da forvente at alle skal digge meg?

Vurderte du noen gang å droppe og treffe C fordi du er litt høyere enn han?

Dette skal jeg skrive et eget innlegg om, men nei: Tenk hvor mange bra mennesker man går glipp av å bli kjent med hvis man vurderer de ut fra høyde, utseende eller hva man nå finner som grunner til å la være.

Har du noen tips til å jogge mer?

Jeg er ingen ekspert, men jeg tenker som så at om du vil jogge mer – Jogg mer. Begynn i det små, kanskje et minutt holder? Kanskje en kilometer er perfekt? Kanskje 30 sekunder jogging og 2 minutter gange er et perfekt sted å starte? Jeg har en tendens til å gå fort hardt ut, og jeg prøver å lære meg at man må begynne et sted – Og huske på at alt er bedre enn ingenting. Man kan jo ikke forvente å være best eller å nå målet sitt første gang man jogger. Ei heller å være like god som man kanskje en gang var. Lykke til ❤️ Og forresten! Om du vil ha en digg løpeliste, så kan du følge min på Spotify HER.

Har dere kjøpt leilighet i Stockholm eller skal dere leie?

Vi skal leie leiligheten til en kompis av C, og jeg gleder meg SÅ!

Hvilke fond sparer du og hva anbefaler du?

 Jeg vet ikke helt om jeg er rett person å spørre her, hehe. Jeg sparer blant annet i et teknologi fond, et pensjonsfond og et globalt fond. Jeg anbefaler fondssparing på det sterkeste (men sett deg godt inn i hva det er først). Ta kontakt med banken din for råd eller noen du kjenner som kan hjelpe deg 😀

Har dere begynt å prøve og få barn ettersom du har endometriose?

Det er jo liksom det her vi ikke skal spørre hverandre om. La folk, livmora deres og barnepraten være i fred. Du kan lese innlegget om nettopp dette om igjen HER ❣️

Hva heter du på Snapchat?

Jeg heter Martinehalvs! Legg meg gjerne til😀

Har du tips til hvordan man kan treffe den rette?

Mitt beste tips: Slutt å lete! Jeg tror det skjer når man minst venter det. Litt spøk, litt alvor. Det var hvert fall sånn det skjedde for min del, og jeg har litt tro på nettopp det. Ikke let deg i hjel – For jeg tror det ofte kommer når man egentlig ikke er helt forberedt på det!

Hvordan kjenner du kona til Juan Mata?

Vi kjenner hverandre ikke og jeg har aldri truffet henne, men vi følger hverandre på Instagram💕 Stas!

Har du førerkortet?

JA – Og det er jeg evig takknemlig for, hehe.

Hva gjør deg lykkelig?

Dette har jeg svart på før, og jeg svarer det samme igjen: Familien min, kjæresten min og mine nærmeste. Det å kjenne at det kribler i magen fordi jeg digger jobben min, å ha økonomisk frihet og det å ha et hav av muligheter. Ja, det hjelper også når sola skinner.

Har du tips til hvordan man kan gå ned i vekt? 

Kan du tipse om en svart fin treningstights?

Seff! HER finner du en jeg er veldig glad i

Hva tenker du når noen sier at du feks engasjerer deg i ting bare for oppmerksomhet og penger?

Jeg blir faktisk skikkelig lei meg, for da kjenner de meg dårlig. Den siste uka har jeg både tapt penger og mistet en annonsør, fordi jeg har valgt å bruke plattformen min. Det har jeg gjort med den største selvfølge. Flere journalister har tatt kontakt med meg i forbindelse med podkastepisoden min, og jeg har svart alle at om de skal prate med noen, så burde de prate med Ida Evita, Nana eller Amanuel, ikke meg. Ikke er hvit influenser som prøver å bruke plattformen sin, for dette handler ikke om meg. Dette handler ikke om kjendiseri eller å lage saker med mennesker som drar klikk – Men å forandre verden. Gi mikrofonen til de det gjelder! Så ja, jeg blir lei meg – Samtidig som jeg veit at det finnes kjipe folk, mye sjalusi og folk som syntes det er irriterende at andre prøver å gjøre noe bra, selv om det er helt vanvittig. Det går faktisk an å gjøre bra ting bare fordi man vil gjøre bra ting.

Jeg håper du får en fiiiiiin søndag 💕💕

3 kommentarer

3 thoughts on “Jeg svarer!

  1. Hei, Martine 🙂 Har du noen tips til hvordan godta at man kanskje aldri blir like god som før (fysisk) pga. sykdom/skader ol.? Ønsker deg en nydelig søndag og håper du får en fantastisk start på den nye uka!<3

    1. Hei! Om det er tilfelle, så tror jeg at man må jobbe med å akseptere situasjonen. Det kan ta lang tid, men det er mulig. Kanskje man kan finne gleden i andre ting? Andre deler av det man har drevet med? Klem fra meg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *