Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG, fra meg og morgens treningssveis 💕

✗ Jeg leste en jodel her om dagen. Jeg husker ikke helt hvordan den lød, men det var noe om at personen ikke kunne skjønne hvordan noen kan stå opp 05.00 hver morgen, mens andre ikke en gang klarer å stå opp for og tisse da – Og heller ligger og piner seg gjennom de neste timene. Jeg er en sånn en og det er drit irriterende😂

✗ Er det bare jeg som syntes det er sykt rart at Brun og Blid åpnet opp før kreftscreeningprogrammene igjen? Ironien der liksom, heh.

✗ Har du smakt Dream sin nye is? Om ikke: Kjøp Dream Delight Salty Caramel også bestiller du hjem DENNE med salty caramel.  Takk meg senere!💛

✗ Jeg håper, håper, håper at vi får en fantastisk sommer jeg. Det syntes jeg virkelig at vi har fortjent! At vi kan oppleve det fine landet vårt, bade i digge temperaturer, sole oss, ha sene sommerkvelder både på telttur, hjemme og på roadtrip.

✗ … Da håper jeg forøvrig at togprisene ikke skal være så forbanna høye. Jeg veit at det er spesielle tider nå, men jeg holdt på å falle av perrongen da det gikk opp for meg at jeg og C måtte betale 700,- kroner for å ta toget i 1,5 time i går. Skulle vi gjort det i sommer så hadde vi jo ikke hatt råd til å besøke familien hans så ofte som vi vil for å si det sånn 😂

✗ Er det vanlig å måtte levere inn en attest på hvorfor man må fryse medlemsskapet sitt på en treningssenter? Jeg fikk nemlig beskjed om at jeg måtte det, men jeg har jo ingen attest på hvorfor jeg skal flytte til Stockholm, haha. Jeg hadde jo tenkt til å fryse det frem til sesongen er over, men det går ikke. Nå har jeg prøvd å si opp i tre uker, men det er visst ikke barebare skal jeg si deg.

✗ En ting du kan få gratis av meg er folk som ikke tåler at barn er ute og leker. Altså, er det ikke så vanvittig mye bedre at barna er ute og leker, herjer, ler og koser seg, enn at de sitter inne på rumpa og stirrer inn i ipaden?

✗ Om alt hadde vært som normalt nå, så ville jeg egentlig ikke ha sett C på ukesvis og hjertet mitt ville verket etter å se han. Forhåpentligvis så skulle han jo hatt et VM foran seg nå, og jeg skulle ha reist ned, veiva med flagget og heia. Nå har vi vært MYE sammen de siste ukene, og jeg elsker det, samtidig så gjør det at jeg blir litt ekstra spent på høsten når jeg veit virkeligheten plutselig blir kastet over meg igjen. Jeg må av og til minne meg selv på at jeg ikke kan bli altfor komfortabel med å legge meg sammen med han hver natt og ta det forgitt at han kan være en del av det meste som skjer nå. Det er både litt fint og litt vondt at det er sånn.

✗ Hvor kul er ikke DENNE jeansen? Det beste av alt er at den har stretch, og det trenger stumpen min, haha!

✗ Nå står det fotballtrening på planen. Og apropos det… Jeg håper ikke det er så altfor mange som slutter med idretten sin fordi det går litt trått nå og fordi de mister motivasjonen. Det blir bra igjen!

Sender en klem i farta, fra meg til deg💛

2 kommentarer

2 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Det er vel ganske forståelig at kreftscanning ikke har åpnet igjen.. Det å ha inn flere folk til sykehuset gir økt risiko for smitte til andre avdelinger og til personalet som kan smitte andre pasienter som er svært sårbare. Dermed tar man bare inn hastesaker til sykehuset som er absolutt nødvendige. Er enig i at det er ironisk men rart er det vel ikke😅

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *