Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

✗ I dag har jeg flydd rundt som en strikkball og jeg liker’e. Jeg trente i dag morges, hadde to telefonmøter, gjestet en podkast, hadde et intervju, gikk gjennom jobb og litt planer med papsen. Jeg husker hvordan jeg kunne hate mislike sterkt lange og hektiske dager når jeg gikk på skolen, men nå er det skikkelig inspirerende, motiverende og kult. Jeg tror det er skikkelig viktig å finne noe man liker å holde på med, enten det er studier, jobb eller annet!

✗ Jeg pleier stort sett ikke å rope så høyt når det kommer til politikk, men jeg må ærlig innrømme at jeg drar meg litt i håret over spesielt enkelte ting (personer) i den nye regjeringen. Jeg skal puste med magen og kanskje klare å skrive noe fornuftig om det.

✗ Vi lever i 2019, vi vet at det finnes mennesker i alle farger, former og fasonger, og det aller meste begynner sakte men sikkert å bli akseptert. Hvorfor gidder noen å bruke energi på å bekjempe hvordan mennesker er, akkurat som at de er mer verdt enn andre?

✗ I dag har jeg spist fisk til middag (igjen). Jeg hadde et intervju på Nesodden, hjemme hos mamma og pappa i ettermiddag og jeg timet det perfekt til middag. Jeg lurer egentlig litt på hvorfor jeg har vært såååå elendig til å lage fisk hjemme hos meg selv, for det er jo faktisk ganske så godt – Og ikke minst bra!

✗ Jeg er totalt forelska i Sex and The City. At jeg ikke har sett det før er nesten en skam, men samtidig er det helt fantastisk at jeg ikke har sett det før. Jeg er nesten avhengig. Jeg ser det forresten på HBO!

✗ Jeg er skikkelig svak for poteter i alle slags former og fasonger. Jeg spiser ofte stekte poteter, og da steker jeg de i ovnen. I går stekte jeg de i stekepanna og det var altså så digg! Jeg tror sannelig jeg må ha det til middag i morgen igjen. Mhmmm…

✗ Det bugner av artikler bestående av tips, veiledning og triks om trening og helse på nettet om dagen, og er det bare jeg som blir litt forvirra? Jeg føler at det den ene dagen er det som er riktig, mens det den andre dagen er det som er riktig. For ikke å snakke om at det er så mange som sier forskjellige ting.

✗ Søren. Jeg har glemt å ringe gynekologen for å bestille time i dag også… Jeg er ekspert på å glemme “ikke viktige”-samtaler. Nå er det notert i kalenderen og jeg må huske det i morgen. Nok surr nå!

✗ Det er så kjipt å følge med på en ny TV-serie som slipper én episode i uka! Altså, gi meg mer a. Haha.

✗ Er det rart å crave på mozell?!

Jeg håper at tirsdagen deres har vært bra og at dere har det fint💘

// Marty

1 kommentar

1 thought on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Vedder på Ropstad er innblandet i det politiske punktet…

    Han planlegger å senke antall aborter med 4000 i året med tiden ( Fædrelandsvennen). For å få til det uten tvang og helsikes spetakkel over hele landet, må han dra frem tidenes pengesekk til mødre. Blir det økonomisk lønnsomt å få barn uansett alder og livssituasjon, så kan han klare det. Men det blir svindyrt, og hvor skal pengene tas? Nå er det jo veldig mange unge som ikke har råd til barn, så.. Let’s see. Ingenting er bedre om folk faktisk kan få RÅD til barn. Det kunne de før med den såkalte morstrygden. Den fikk de i 10 år, og fikk de et nytt barn, startet nedtelling av 10 år på nytt, siden den fulgte barnets alder. Så det var faktisk mulig å leve av det i årevis. 🙂 Nå er Norge et dyrt land, så det koster mer enn skjorta å oppfostre unger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *