Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG 💚

✗ Vanligvis så pleier dagen etter en ferie å være ganske så seig, og om jeg skal være helt ærlig så kunne jeg ønske at denne dagen var hakket seigere enn den er😂 La oss si det sånn… Jeg gleder meg til hverdag, og noe sier meg at jeg ikke er den eneste, haha!

✗ Selv om jeg hater å bli holdt våken om natten av en russebuss, selv om jeg syntes verdiene og holdningene til enkelte er bedritene og selv om det er mye med russetiden som burde vært strøket og tråkket på, så skjønner jeg at de syntes det er grisekjipt at russetiden blir som den blir. Jeg klarer liksom ikke å holde med de som gosser seg over at russetiden går i vasken. Er det sjalusi? Er det følelsen av å være bedre enn noen? Eller er det rett og slett det at man digger når det går dritt med noen andre, for det gjør at man føler seg bedre? Jeg veit ikke, men selv om jeg personlig ikke kunne brydd meg mindre om russetiden, og selv om russetiden er uviktig i forhold til ekstremt mye annet – Så skal de selvfølgelig lov til å være lei seg for det.

✗ Hva syntes dere egentlig om topper som DENNE? Jeg digger trenden, syntes folk er superfine i det, men jeg veit ikke om det er noe for meg? Altså, om jeg kler det? Hva tror du? Kanskje ikke nødvendigvis den, men en liknende en. Hmmm…

✗ Er det bare jeg som legger merke til at det virker som at mange slipper mer og mer opp når det kommer til retningslinjene vi har fått? I helgen så jeg en haug av sosiale sammenkomster, fester og annet moro på sosiale medier, og jeg skal ikke være hun kjipe kjefte kjerringa for jeg var ikke til stede selv, men… Det virker som om mange begynner å gi faen. Jeg orker ikke at vi skal det før vi får lov, for jeg gidder ikke at det helvetes viruset skal ødelegge mer – Og det gjør det om vi gir beng, fester og kliner.

✗ Jeg savner ishockey, fotballkamper på banene, idretter jeg ikke kunne brydd meg mindre om på TV og sykling. Det sier litt! 

✗ Er det ikke litt merkelig at jeg mistet 50 følgere på Instagram etter at jeg sa at jeg hadde kjøpt meg ny bil?

✗ På søndag løp jeg min første 3000 meter siden videregående. Jeg løper stort sett alltid langt over 3 km når jeg løper meg en tur, men jeg har hatt en enorm sperre på å løpe på tid, på bane og for å pushe meg på den måten. Da jeg var yngre var det alltid et enormt press knyttet til den distansen og jeg brukte så mye tid på å hate det, og derfor har jeg ikke gjort det siden. Men! På søndag gjorde jeg det frivillig, jeg løp MYE saktere enn sist, men jeg var både glad og stolt da jeg kom i mål – Og det var en enrom seier i seg selv❤️ Bildet over er tatt to minutter etter at jeg var ferdig, og jeg måtte nesten gråte en skvett, haha!

✗ Vi må snakke om litt fjas også, og i den anledningen så tillater jeg meg å si at… Er det bare jeg som syntes Paradise Hotel i skikkelig barnslig i år? Er det fordi flere av de er yngre enn meg, eller er det fordi de diskuterer og krangler om ting jeg ikke skjønner at er et problem en gang? Jeg vet ikke, men når både lillesøsteren min på 17 år og lillebroren til C på 16 år er enig, så ligger det vel muligens noe i det, eller?

✗ I dag gjorde jeg det jeg ikke skal gjøre… Jeg snuste rundt på interiørsider både på Instagram og på nett, siklet, sugde til meg inspirasjon og forelsket meg blant annet i DENNE lampa. HVOR FIN er ikke den? Eller kul? Håper de har den når jeg faktisk kan begynne å bry meg om interiør igjen om en del måneder…

✗ Jeg har skikkelig lyst til å si takk for alle de fine kommentarene, tilbakemeldingene og meldingene jeg har fått de siste dagene. Jeg syntes alltid at det er litt skummelt å åpne kommentarfeltet mitt her på bloggen, men de siste dagene har det nærmest vært en fryd. Takk for at du følger meg, for at du engasjerer deg og for at du er en del av gjengen min. Jeg digger dere💕

5 kommentarer

5 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Jeg har også lagt merke til at flere ser ut til å drite mer og mer i sosial distansering… Selv om skolene og barnehagene skal åpne, så er det fortsatt ikke åpent for at man skal være mye sammen. Det gir i alle fall helt mening for meg. Jeg holder i alle fall avstand så godt jeg klarer. Denne situasjonen er kun for en periode og disse månedene er ingenting i forhold til resten av livet. Skulle ønske flere kunne forstå det. Helse er viktigst. Takk for at du er fornuftig og setter ord på det. God klem❤🙏

  2. Flott…men egentlig litt trist over at finne ut av at folk ikke forstår …
    Uansett digger dig og dine not- koronating💋❣
    Ps: husk afstand
    Og vaske hender!

    Hilsen en tidl koronapatient

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *