Hva skjer med leiligheten vår?

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei på deg 💛 Jeg håper at du har det fiiiiint!

I forrige uke var vi og snuste litt på vårt kommende hjem. Jeg sendte snap til kjente og kjære om at “herreguuuuud, nå har det til og med kommet vegger på veggene” og kjente at det kriblet i magen. På en måte så virker det som at det er en evighet til vi skal flytte inn, allikevel så veit jeg at det kommer til å gå fort, eller, det er hvert fall det jeg forteller meg selv😂

Leiligheten skal stå klar mellom desember 2020 og mars 2021. Datoen er ikke satt enda, og det kan godt hende vi må vente helt til mars neste år. Jeg trøster meg med at uansett hvordan jeg vrir og vender på det nå, så er det hvert fall under et år til. HURRA!

Selv om det tidvis virker som en evighet, så holder jeg motivasjonen oppe med å tenke at vi i mellomtiden har mulighet til å spare så mye som mulig, sånn at vi kan få det sånn som vi vil ha det og at livet kommer til å bli enda bedre den dagen vi overtar nøklene.

Alle tilvalg er bestemt, så nå sitter vi egentlig bare på gjerdet og venter. Nå har jeg nesten kommet dit at jeg nærmest har glemt hvilke kombinasjoner vi har valgt, hvordan flisene i gangen ser ut og hvor stort soverommet faktisk er. På søndag begynte vi til og med å diskutere om vi i det hele tatt hadde valgt kjøleskap… Haha! Med andre ord: Akkurat nå så føler jeg at jeg ikke har litt peiling på hvordan det blir en gang😅 Jeg vet hvor store rommene sånn cirkabirka er, tråkker opp og prøver å forestille meg det, uten hell.

Jeg har de siste månedene travet lett forbi alle interiørbutikkene jeg har gått forbi, for jeg har en tendens til å finne på å kjøpe noe til leiligheten, som jeg ikke en gang har litt peiling på hvordan egentlig blir. I disse dager suger jeg til meg all inspirasjon jeg finner på nett og det klør i fingrene, men jeg har heller ikke peiling på hvor jeg skulle hatt tingene i mellomtiden, så foreløpig seirer fornuften – Men vi får se hvor lenge det varer… Haha! Nå står hvert fall SPARE, SPARE, SPARE, SPARE, SPARE i fokus!

… I mens så sikler jeg blant annet på DENNE, DISSE og DETTE. Åh, det er såååå fint.

Jeg gleder meg hvert fall skikkelig til å overta, til å få et hjem og noe som bare er vårt. Et hjem vi kan prege, skape minner i og vokse i! Om du vil lese litt mer om leiligheten, størrelse, pris og det som hører med, så kan du klikke deg inn HER.

Nok dagdrømming for denne gang. Jeg håper dagen din blir like fin som det du er.

Sender over en siste påskeklem 🐣💛

 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Hva skjer med leiligheten vår?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *