20 år i fengsel

Categories Podkast 🎧

(DEL 1)

Hvordan i alle dager er det å sitte 20 år i fengsel? Hvorfor i alle dager gjør man å gjøre noe kriminelt når man kjenner til risikoen? Hvordan er det egentlig å sitte i fengsel? Hvordan er det kriminelle miljøet, sånn fra innsiden?

Glenn er dagens gjest, og om jeg hadde møtt han på bussen så hadde jeg kanskje tippet at han være lærer, kanskje bankmann eller tja, jeg vet egentlig ikke.

Jeg hadde hvert fall ikke tippet at han har to dommer, at han i årevis har smugla narkotika og at han kjenner Oslos underverden inn og ut. Han er en av de såkalte bakmennene, en av de man ser på film og en av de man egentlig ikke ser – Men som man bare hører om.

Jeg skal være helt ærlig å si at jeg kan være ganske forbanna på Glenn på grunn av det han har gjort. Mye fordi min egen onkel har vært narkoman og sannsynligheten for at Glenn har vært med på å forsyne han med stoff er stor. Samtidig så er det så vanvittig mye jeg lurer på, og det irriterer meg nesten at han er så hyggelig som det han er. At han er så snill. Har han alltid vært det?

Hva i alle dager er det som styrer deg når du velger å bli kriminell, når du velger å smugle og når du velger å utsette både deg selv og andre for fare?

Jeg har ikke peiling, men forhåpentligvis skal Glenn gjøre både meg og deg litt klokere – Med sin ganske heftige historie.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *