Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOOOOD TIRSDAG💛

✗ Jeg trengte to bilder fra sommeren i dette innlegget. Jeg klamrer meg fast i håpet om at jeg kan tusle i den gaten i sommer…

✗ I går tok jeg meg selv i å skrive “det er ikke meningen å mase altså”, til en person jeg venter svar fra. Ehm, hehehehe. Selvfølgelig er det meningen å mase😂

✗ Det er muligens ikke rett uke å komme med et tips til hvordan det blir enklere å stå opp om morgenen, men jeg tar det med for det! Det slo meg nemlig i dag hvor nydelig det egentlig er. Vi har så klart rullgardin på soverommet, men vi bruker den ytterst sjeldent. Grunnen er at det er SÅ mye enklere å våkne når det er lyst i rommet!

✗ Jeg tror aldri jeg kommer til å forstå at noen ikke evner å bruke blinklys. Er det så forbanna vanskelig?

✗ Det kribler inni meg hver morgen jeg våkner til at solen skinner. Jeg orker liksom nesten ikke tanken på at det skulle vært et heidundranes kjipt vær i disse dager. Jeg håper at sola skinner litt på alle om dagen, for det syntes jeg jaggu vi fortjener.

✗ Det eneste kjipe med at sola skinner og at våren banker på, det er at pollensesongen gjør det samme. Det skal værra no si! Akkurat nå så kjenner jeg at det bare får være. Gi meg sol, vår, fregner på nesa og enda litt til sol!

✗ Med fare for å bli litt upoppis… Jeg er en av de irriterende menneskene som trener ute, enten kommer jeg tuslende med en pod på øret eller løpende med puls opp til himmelen og en eller annen motiverende sang på øret. Jeg prøver av hele mitt hjerte å bytte side, flytte meg og holde avstand til de menneskene jeg møter. Jeg stopper mer enn gjerne opp, slipper noen forbi og gjør som jeg får beskjed om. Nydelig med en uplanlagt pause si! Og jeg lurer på hvorfor ikke alle klarer det… I går når jeg og lillesøs løp møtte vi flere som skumpet borti oss, familier på tur som stoppet på hver sin side og midt i veien og jeg bare… Jeg vil ikke være hun kjipe, men kan vi ikke prøve å holde avstand a?

✗ Hjertet mitt blør for alle de som nærmest er innelåst med mennesker som gjør de vondt i disse dager. Det gjør meg så vanvittig sint. SÅ sint. Jeg vet at det er vanskelig å ta opp telefonen å ringe, men ring vold- og overgrepslinjen på 116 006 om du skulle finne kraft. OG! Hører du rare lyder fra leiligheten over, mistenker du at det skjer noe hos naboen eller at en du bryr deg om ikke har det så kult: Ta grep. Aldri tenk at det ikke er din business eller at du ikke skal bry deg. Du kan redde liv. Aldri la være å bry deg.

✗ Jeg har bomma på “dette er like godt, bare mye sunnere”-produkter x-antall ganger. Stort sett så smaker det driiiiit, og er bare tull. MEN! Har du smakt DISSE?! Jeg elsker de, og spesielt den med karamell. Da kan isen være så sunn og grusom den bare vil, fordi sausen er sååååå god. Jeg pleier å spise Dream sin is med brownie og karamell, og toppe med den. NAM!

✗ Jeg håper du har det fint og at du ikke kjeder deg i hjel! Om du skulle ha et serietips eller tre tas det i mot med et gigantisk takk!

Klem i fleng.

 

14 kommentarer

14 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

    1. Hei! Jeg annonserer ikke for det. Jeg bestilte et produkt, testet det, likte det veldig godt, fikk spørsmål om jeg ville tipse om det videre og gjorde det. Jeg hadde en upåklagelig dialog med firmaet og dagen etter at jeg publiserte mitt samarbeid kom det frem at ikke alt var som det burde. Det er jeg fryktelig lei meg for og jeg skulle så gjerne visst det jeg vet nå da. Alle som har tatt kontakt og behøvd hjelp med firmaet har fått hjelp av meg, og alle tilfellene har hittil løst seg – Heldigvis.

      Alt materiale av meg skal være fjernet, så om du ser det noe sted så må du veldig gjerne sende meg en mail [email protected].

  1. Kunne tenkt meg en sånn bikinitruse som du har på deg på bildet 😍 Husker du hvor du har kjøpt den hend?

  2. Tipser om «dager med blå himmel» på Netflix! Helt fantastisk fin film! Og takk for at du er en så bra inspirasjonskilde, du har hjulpet meg igjennom mye❤️

  3. Hvis alle hadde klart å forholde seg til høyre-regelen, altså gå til høyre, så hadde det ikke vært noe problem. Jeg syns også det hadde vært naturlig at alle som går 2 eller flere i bredden, gikk på rekke og rad når det kommer forbipasserende. Er visst vanskelig dette her, hehe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *