Jeg har kjøpt meg ny…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei onsdag og hei dere💛

Jeg tenkte jeg skulle introdusere dere for min nye kjærlighet, jeg. Nemlig min nye BIIIIIIL!

Gurimalla, så stas! Dra meg baklengs ned i fuglekassa og klyp meg i armen på en og samme tid. Jeg er SÅ happy!

Min (kjære) gamle bil begynte etter hvert å bli gammel og grå, og etter å ha sett litt på det, vurdert litt og fundert så fant jeg ut at det både lønte seg og var greit med en ny følgesvenn.

Jeg må ærlig innrømme at hjertet mitt gråt litt da jeg kvittet meg med den forrige uke. Jeg ringte til og med mamma da jeg skulle levere den og ba hun si hadet, HAHA!

Takk for alt! Takk for alle gode minner, roadtrips fulle av latter, turer med grining og musikk på full guffe, jeg stikker på butikken-turer og alt det andre. 

Og velkommen til de nye… Jeg er så rar at jeg egentlig gir kallenavn til bilen min, men foreløpig så går denne bare under Merca. Ikke det at det akkurat er så kreativt. Merca mi er neppe den eneste Merca i dette landet med det kallenavnet si😂

Jaja, et lite kreativ kallenavn eller ei: Vi to skal bli gode venner og jeg er ganske dårlig til å si det, men… Jeg er faktisk ganske stolt! Veldig stolt faktisk. Om det i det hele tatt er lov å si.

I dag ringer vi inn den litt amputerte påskeferien, fullt innstilte på å gjøre det beste ut av den selv om den blir alt annet enn planlagt. Vi skal tilbringe den med den familien vi kan, spise masse godis, se masse på film, gå turer, trimme og spise masse digg mat. Påske blir det jo uansett, og det er jo egentlig ganske fint💛

Jeg håper onsdagen din er like fin som den nye bilen min🚗 WIIIIII!

15 kommentarer

15 thoughts on “Jeg har kjøpt meg ny…

  1. Jeg vil du skal vite at du er et fantastisk forbilde, og da er jeg 100% sikker på at jeg snakker for flere enn meg selv. Du viser og snakker om ting på en måte som faktisk gir meg mer selvtillit. De dagene som ellers er litt grå for meg, så klikker jeg meg inn på dine sosiale medier og det gir meg et smil hver eneste gang. Takk for at du sprer så mye glede og snakker om så mye viktig på dine kanaler! Det er virkelig sånne som deg vi trenger i samfunnet vårt!
    Takk for at du er du, du gjør en fantastisk jobb!

  2. Du er ikke den eneste som har kallenavn på bilen 😂 har selv en bil jeg kaller for Doris 😂😂

  3. Godt å se at det er flere som har skjønt hvilke bil som gjelder 🙂👍 Gratulerer, og lykke til med masse kjøreglede. Riktig farge er d og 😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *