Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOOOOD TIRSDAG ❤️

✗ Fresh er ikke akkurat ordet jeg har følt har beskrevet meg de siste ukene, men på fredag tok jeg grep. Hadepåbadet til tørre legger, hårete tær, uren nese og blekt tryne. Hei til digge oljer, epilatoren min, ansiktsmaske og selvbruning og hei til en mye freshere Martyparty. Det ekke så mye som skal til!

✗ På søndag kjøpte jeg Sims. Jeg har enda ikke rukket å kjede meg siden det ble pålagt så mye hjemmetid som mulig, men med en gang det skjer så skal jeg kaste meg over Sims. Problemet nå er bare det at det er for stort til å laste ned på macen, og i et svakt øyeblikk så holdt jeg på å slette en haug av viktige ting for å få plass til det😂 Nei, jeg får finne en løsning, for jeg MÅ teste det igjen!

✗ Vi har innført ukeshandling igjen her hjemme. Jeg ser null grunner til å drasse inn på butikken hver dag nå (som vi har gjort alt for lenge), for å oppsøke et offentlig sted og butikker, når de har mer enn nok å henge fingrene i fra før av og for å spre om oss med bakterier. Jeg hadde helt glemt hvor fint ukeshandling er for absolutt alt👏🏻

✗ Her om dagen klipte jeg mitt eget hår. Det har jeg ikke gjort siden jeg gikk i barnehagen og liksom skulle klippe pannelugg, haha! Det ble heldigvis ikke like kritisk nå, men nå var det jo bare tuppene som skulle forsvinne og ikke halve luggen 😂 Jeg har foreslått at jeg kan klippe C sitt også, men av en eller annen merkelig grunn så får jeg ikke lov…

✗ Jeg har spilt inn en video til YouTube der jeg deler en stoooor nyhet som kommer snart. Jeg har brukt FIRE dager på å få lastet den opp og i dag gikk det endelig! Det har aldri vært noe problem tidligere, men av en eller annen grunn så ville den ikke lastes opp nå. Men, nå ligger den klar til publisering om en liiiten stund… Gleder meg!

✗ Har du noen gang vasket hårbørsten din før? Jeg gjorde det for første gang idag, og ja, det har nok noe å gjøre med at jeg har en del tid til overs, hehe, men gurimalla så nødvendig! Etter å ha fjernet alt gammelt hår, sprayet en dæsj med klor og vasket den godt er den god som ny, og ikke lenger full av… Gøgg!

✗ Jeg har tipset om Eagles før, og jeg gjør det igjen. Har du ikke sett det – Så gjør det! Sesong 1 ligger på NRK og sesong 2 har bare kommet på svensk, men om det går fint, så ligger den hos SVT (gratis). Om du ikke har sett Broen eller Gåsmamman heller, da har du litt å henge fingrene dine i om dagen! Heldiggris.

✗ I går tok jeg på meg en… Hva heter det igjen? Tracksuit? Nei. Et sett, som mamma ville kalt det. Det er gammelt fra Zara, og i sort, hvitt og masse leopard. Bena er litt fort korte og når det er 6 grader ute og surt som f, så syntes jeg er det litt harry å gå med bare ankler og en gedigen jakke. Jeg tok derfor på meg et par strømper som går opp til knærne i… Leopard. Når jeg satt og tissa en time senere gikk det opp for meg at jeg hadde på en en truse i… LEOPARD! Så jeg gikk rundt som en leopard i går, uten og egentlig mene det.

✗ Og apropos leopard… Jeg la jo ut en videosnutt av den leoparden jeg gikk kledd som i går på Instagram, og trusa mi skapte et heidindranes engasjement. Den finner du HER og den er svært behagelig, haha!

✗ Nå skal jeg pønske ut hva vi skal ha til middag. Vi har jo ukeshandlet så det er litt av hvert og velge mellom. Vi burde jo sikkert hatt en plan, men jeg skjønner ikke hvordan folk kan planlegge at de har lyst på kjøttkaker på onsdag, når det er lørdag liksom. Men, middag skal det bli, enten det blir det ene eller det andre❤️

Jeg håper du har det greit, klem herfra!

 

6 kommentarer

6 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Ukeshandling har jeg og prøvd meg på mange ganger. Spørs hvilken uke det er og hva vi har fra før av i skapet men en god regel er å ha pastasaus, pasta, creme fraiche, matfløte, hakket tomater, grønnsaker å poteter å ris. Da kan du trylle frem mye godt.:) fra søndag av har vi matkasse.:) så enkelt å digg!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *