Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei og goood tirsdag 💕

✗ Takk for all respons på gårsdagens innlegg. Jeg skrev innlegget på mobilen rett før leggetid på søndagkveld og postet det her inne i går. Takk til alle som har engasjert seg, lest og delt. La oss håpe at det hvert fall har gjort at en idiot til har skjønt alvoret.

✗ Jeg håper at jeg aldri blir en som kommenterer skrivefeil hos andre. Man skjønner vel hva det står, og da er det vel samme for deg vel? 😂

✗ Vi er to stykker som stamper relativt mye her hjemme om dagen og jeg vil bare dele min beundring til alle de som er en familie på hvert fall det dobbelte av oss, som har kids og hele pakka og som klarer å holde kåken shinet. Wow, sier bare jeg.

✗ Det må være greit å fjase litt om useriøse ting som Paradise Hotel og Ex On The Beach om dagen. Jeg trenger hvert fall litt fjas, uviktige nyheter og mennesker som ikke tenker lenger enn nesetippen på TV-skjermen. TAKK OG LOV, sier bare jeg! Paradise har derimot vært gørrkjedelig hittil i år, mens Ex er oppe og nikker. Men kommer jeg til å se på Paradise uansett hvor kjedelig det kanskje kommer til å være? Ja, det gjør jeg.

✗ Hjertet mitt gråter for alle de kjæledyrene som blir kjøpt i disse dager, fordi folk liksom har så mye tid til de. Ikke kjøp dyr fordi du kjeder deg😭

✗ Er det innafor å si at jeg er skikkelig lei meg for alt som ikke blir noe av på grunn av koronaviruset? Jeg er drit lei meg for det! Jeg skjønner at det i den store sammenhengen ikke har noen verdens ting å si, men æsj… Jeg syntes det er dødskjipt. Ja, og det får være greit, selv om det finnes kjipere ting akkurat nå.

✗ Jeg drømmer om å en gang gå inn i en, la oss si bilforhandler, i joggisen og kjøpe en dødsfin bil. Hvorfor? Jo, fordi jeg for litt siden trappet opp hos en bilforhandler og fikk, tja, null hjelp😂 Gammer’n ved siden av meg fikk hjelp, og han skulle bare skifte batteri i nøkkelen sin, mens jeg faktisk vurderer å kjøpe ny bil nå. Kjipern, for jeg gadd ikke å vente mer etter å ikke fått så mye som et hei etter et kvarter. Next, please.

✗ Er det ikke veldig rart at noen butikker stenger smågodt salget på grunn av viruset, mens noen fortsetter med det? Jeg bare… Burde det ikke vært samme retningslinjer både her og der? 🤔

✗ Jeg lurer på når de gretne voksne som alltid skriver at influensere er noe forbanna tull med en gang noe har noe med en influenser å gjøre, skal skjønne at influensere har kommet for å bli? At det er bedrifter, gründere og veldig ofte sjukt hardtarbeidende og kule folk? Spør for en venn.

✗ Jeg håper du og dine har det bra. Jeg sender masse kjærlighet herfra til alle dere som har det ekstra vanskelig i disse dager. Jeg veit at det kanskje ikke hjelper, men vit at jeg tenker på dere. Og du? Om du enten vil bli eller trenger en telefonvenn, så kan du sjekke ut telfonvenn.no!

Klem fra meg.

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Hhaha, gly det med bilforhandler! Har et eksempel 😂 fare n min eier og driver et firma med transport, kranbiler og mobilkran. Han er veldig bilfrelst og skulle kjøpe Volvo V90 når den kom til salgs i Norge.. Han reiste til bilforhandler rett etter jobb i arbeidsklær og «møkkete» trasket rundt og ingen av forhandlerne kom bort til han.. men like etterpå kom det en eldre kar ikledd jean paul (ikke at det har så mye å si) men altså stilig kledd mann. Så fort han kom inn gikk to bilforhandlere bort til han og spurte hva de kunne hjelpe han med.. Min far fikk til slutt hjelp og sa «nå hadde jeg tenkt og kjøpe v90 av dere til rett i underkant av 1million, men dere har ikke sett meg eller kommet bort til meg. Så da går jeg ut igjen og handler bil et annet sted». Dagen etter ringer bilforhandler og ønsker og beklage osv osv. Min far informerer da at han har kjøpt bil et annet sted og at de må behandle alle kunder likt. Selv utseende og klær osv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *