Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

– Sports BH-en min finner du HER (jeg ELSKER den) og tightsen min finner du HER

GOD TIRSDAG FRA BERGEN💛

✗ Jeg skal holde foredrag her i Bergen om en bitteliten stund, og jeg er både veldig spent, litt nervøs og jeg gleder meg til å treffe alle som kommer. Vi kom tidligere i dag, og skal ta nattoget hjem etter endt foredrag! WIII! Jeg har alltid litt hetta for at det ikke kommer noen😅

✗ I går tok jeg meg selv i å bla meg gjennom storyen til en influenser jeg følger på Instagram. Hun er gravid i femte måned, og har halvparten av den magen jeg har om jeg blåser den opp nå (HAHA). Jeg tok meg selv i å nesten bli irritert for at hun er så “liten”, og kanskje mest av alt fordi sannsynligheten for at jeg blir en flodhest den dagen jeg blir gravid er ganske stor. Ikke det at det egentlig er noe jeg bryr meg så mye om, men hvorfor i alle dager bryr jeg meg om hvordan hun ser ut? Hun er RÅFLOTT, og det er jo kanskje det som gjør at jeg bryr meg. For alt jeg vet kan det godt henne hun innerst inne er deppa for at det er så lite synlig eller at hun har en haug av plager som jeg ikke ser. En påminnelse til meg selv, og om til deg, om du behøver det: Kroppene våre er forskjellige, det er dritfint og den eneste jeg kan sammenlikne meg med er meg selv. GODT ER DET SI!

✗ Er det ikke rart hvordan noen folk bare irriterer deg? Uten at de eeegentlig har gjort noe? Man syntes bare de er skikkelig teite, helt uten grunn😂

✗ Jeg har hatt shoppestopp den siste måneden, og jeg vet ikke om det handler om at jeg begynner å bli voksen, mer bevisst eller hva det nå er, men jeg syntes det er så sjukt mye mer sexy å spare penger (og miljøet), enn å ha en ny bluse som jeg kanskje bruker to ganger. I 2020 skal jeg være bevisst, tenke meg nøye om, kjøpe plagg jeg vet jeg kommer til å bruke MASSE, selge det jeg ikke bruker lenger og kutte ut teite spontankjøp. Jeg elsker jo å klikke meg gjennom nettbutikker og Instagramkontoer, tipse dere og sikle, men det går faktisk fint an å hamstre inspirasjon – Uten å shoppe ukritisk, bruke unødvendige penger og slenge noe man absolutt ikke trenger inn i skapet!

✗ Hvorfor er det alltid noen som er ute etter å ta andre? Det må jo være sjukt slitsomt å hele tiden lete etter feil hos andre, poengtere det og henge seg opp i det? Eller?😅

✗ Jeg lurer på hvor mye mindre sykdom og smitte det kunne ha vært om alle hadde vært like flinke med håndhygiene og bakterier som nå, som når det ikke var coronavirus på G.

✗ Jeg syntes det er skikkelig kjipt når de som er helt rå til å ta vare på miljøet også er rå til å skjelle ut, kritisere og se ned på de som ikke er det. Tenk om de heller kunne heie, gi tips og veilede om hvordan man kan ta kloke valg og gjøre en forskjell a. Ja, og tenk om absolutt alle kunne gjort hvert fall litt a! Det må jo være sykt mye bedre at man prøver å gjøre noe, enn at man ikke gjør en dritt.

✗ Når er det innafor å slutte og følge folk man kjente før, men som plutselig har gått over til å være bekjente, som man aldri treffer og som man egentlig ikke bryr seg om at er på ferie, drikker morgenkaffen sin eller er på trening? Hmm…

✗ Hvorfor i alle dager tror vi at noen de menneskene vi følger på Instagram er perfekte? Når jeg tenker på det så er jo det egentlig sinnssykt teit. Hvorfor tror vi at de har perfekt hud? At de aldri har ustelte tånegler? Hårete legger? Ettervekst? Et rotete hjem? Om man glemmer det, så er det kanskje greit å minne seg sjæl på at selv kongen tørker seg i rumpa. Beyoncé også.

✗ Nå skal jeg klappe igjen macen, forberede meg til foredraget mitt og prøve å legge nervene i igjen på dobesøket jeg alltid må på før jeg skal på, haha!

Jeg håper du har hatt en fin, raus og bra tirsdag❤️ Klem fra meg!

1 kommentar

1 thought on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Lykke tiiiil på foredraget! Du kommer nok tik å være like amazing som alltid, hadde elska å hørt på!!! Digger deg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *