Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Tittet og god tirsdag❣️

✗ Er det vår? Skal det komme snø? Er det varmt ute? Er det kaldt ute? Jeg skjønner meg ikke helt på været om dagen, og det stakkars været skjønner seg nok neppe på oss heller…

✗ Jeg føler meg så… Jeg vet ikke. Rar om dagen. Jeg er liksom konstant stressa, jeg er rastløs og det er som at jeg bare venter, venter og venter. Kanskje det er fordi jeg vet at det skal skje så mye i månedene fremover, og at det akkurat nå er ganske stille? Jeg veit ikke, men jeg håper det går over snart.

✗ Dette punktet henger jo egentlig sammen med det forrige, for denne tiden på året er alltid nervepirrende når en kontrakt er ferdig, og en ny kontrakt skal signeres. Hilsen hun som ikke har peiling på hva som skjer i livet sitt neste sesong, haha! Kanskje ikke rart jeg føler meg litt rastløs og rar om dagen si. Utrolig nok så blir man jo vandt til det, og det er et sikkert vårtegn når panikken kommer krypende, haha!

✗ Jeg vet ikke om du følger meg på snapchat (martinehalvs), men om du ikke gjør det så har du ikke fått med deg hva jeg presterte å få til her om dagen… Eller, det siste året 🙃 Det siste året har jeg nemlig av og på brukt en fuktighetskrem, som jeg her om dagen fant ut at er en ansiktsrens. Så jeg har dusja, smurt hele kroppen inn i ansiktsrens og surra rundt. Er det i det hele tatt lov?😂 Jeg skammer meg, haha!

✗ Folk kan godt si at det er irriterende å bli mast på, men det er søren meg irriterende å mase også! Om folk som syntes det er irriterende med mas bare kunne gjort det de skulle, svart så fort de kunne og spilt på lag, så hadde de jo sluppet å bli mast på. VINN-VINN!

✗ Er det innafor å si at jeg gleder meg til Paradise Hotel starter igjen? Min guilty pleasure.

✗ Og apropos Paradise Hotel, Ex On The Beach og you name it. De som sier at de jobber med sosiale medier, som ikke har en annonse annet en et sponset vippesett i syne og som klart og tydelig kanskje ikke bare har ekte følgere: Hva lever de av? Sånn egentlig. Man blir jo tross alt ikke mett i magen av vipper eller betakaroten.

✗ I går gikk det opp for meg at jeg ikke husker hvilke farger vi har valgt på soverommet vårt og på gjesterommet i den nye leiligheten. Er det normalt? Det virker som en evighet siden vi valgte tilvalg, og det virker enda lenger til den er klar. Den siste uken har det kriblet innvendig for jeg gleder meg SÅ! Jeg skjønner at det muligens er litt tidlig å glede seg så mye som jeg gjør enda, men ja… LA DET GÅ FORT!

✗ Jeg holdt på å dette av tredemølla i dag morges da jeg så at Jahn Teigen er død. For en fin fyr, for en artist og for en showman. Musikken skal fortsatt leve videre i bilen til bestefar, i spillelista til papsen og på nachspiel. Sangen til meg og papsen er “Det Vakreste Som Fins”, og den betyr mer enn mest.

✗ Nå skal jeg ta på meg rollen som supersupporter igjen, for jeg skal dra og se lillesøs spille kamp❤️ HEIAHEIA!

Jeg håper tirsdagen din har vært fiiiiin!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *