Ja, jeg ser annerledes ut

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

I dag så skal jeg gjøre noe jeg egentlig aldri hadde trodd at jeg skulle gjøre. Jeg er nemlig egentlig ikke så tilhenger av før og etter-bilder, men i dag så har jeg lyst til å dele et før og etter-bilde av meg.

I går kom det nemlig opp et bilde av meg på telefonen min som er fra to år siden. Da jeg så bildet sank hjertet mitt i brystet og jeg ble sittende å se på det lenge. For plutselig kom jeg på hvordan jeg hadde det for to år siden, hvordan jeg tenkte, hva jeg følte og hvor kjipt jeg hadde det. Jeg hadde det så sinnssykt kjipt.

Jeg fortsatte og bla i albumet mitt, og kom over et bilde jeg tok her om dagen og jeg begynte å gråte.

For jenta til venstre har det skikkelig kjipt og jenta til høyre har aldri hatt det bedre.

Jenta til venstre er mer sint enn glad og jenta til høyre smiler fra øre til øre.

Jenta til venstre trener fordi hun føler at hun må og jenta til høyre trener når hun har lyst.

Jenta til venstre gjør alt hun kan for å please alle andre og jenta til høyre har skjønt at det aller viktigste er å ha det bra med seg selv.

Jenta til venstre lurer på hvordan i alle dager hun skal få det bra igjen og jenta til høyre er bevis på at det går.

Selv når det ikke føles sånn. Selv når man føler seg lost. Selv når det er både mørkt, trist og når man føler seg skikkelig hjelpesløs.

Jeg fikk spørsmål for noen dager siden om jeg hadde gjort noe med mitt eget utseende, og personen refererte til et gammelt bilde av meg. Og ja, jeg har det.

Jeg har tatt skikkelig tak faktisk og jeg har jobbet steinhardt. Det gjør jeg fortsatt. Jeg er nemlig glad, jeg smiler, jeg gløder og jeg er fornøyd. Smilerynkene mine har blitt vekt til live og øynene mine har begynt å leve igjen. Jeg har ikke blå ringer under øynene eller en bekymringsrynke i panna. Og DET er forskjellen. Jeg trives, jeg tar vare på meg selv og jeg har det bra. Faktisk bedre enn noen gang.

Jenta til høyre har enda en lang vei å gå med mye, men nå om dagen ler til hun får vondt i magen, hun trener fordi det gir hun overskudd, hun nyter, puster med magen og hun tillater seg å ha det som hun har det.

Jeg bruker ikke tid på å kjase over at hendene mine er tørre, at håret er fett eller at øyenbrynene burde vært nappa. Jeg prøver å ikke bruke altfor mye tid på å tenke over alt som burde vært annerledes, på å deppe over alt som kan deppes over og på å sammenlikne meg med alle og enhver.

Jeg er tilfreds, jeg er stolt og jeg er glad ♥

2 kommentarer

2 thoughts on “Ja, jeg ser annerledes ut

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *