Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

✗ Vet dere hva jeg gjorde i går? Jeg lagde kjøttkaker i brun saus, med kokte poteter og grønnsaker! Okei, for mange av dere er kanskje ikke det akkurat noe å rope hurra for, men for meg så er det faktisk det. Jeg inviterte til og med mamma, pappa og lillesøster, og som lillesøs sa “det var akkurat som at mamma lagde det”… Jepp, jeg er herved klar til å bli voksen. Ja, og til å spise rester mens jeg skal prøve å gjøre unna litt jobb som må gjøres.

✗ I går snødde det som bare rakker’n her og det var så fint. I dag derimot, har det bare vært vått, grått og kjipt. Kan det ikke enten være snø, fint og kaldt eller ikke glatt, snø, vått og kjipt? Haha. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg elsker vinter, snø og det som hører med, men jeg forstår at jeg bor i Norge og jeg er ikke keen på å bli en av de som bare sutrer på været, men… Ja, du skjønner.

✗ Det er som at alle andre har fått livets motivasjon tilbake, og at min har forsvunnet helt. I dag morges måtte jeg tvinge meg selv opp, jeg skippet trening og det eneste jeg ville var egentlig å bli liggende i senga. Godt nyttår, du liksom. Haha! Jeg tror ikke jeg har vært så umotivert til livet som jeg var i dag siden jeg gikk på videregående. Uff, det hørtes dystert ut, men det var ganske kjipt der et øyeblikk. Æsj, i morgen får ting være som vanlig igjen, jeg orker ikke å være sur og kjip. Opp og nikke!

✗ Jeg er ikke en av de som har skrevet at 2019 kommer til å bli livets år og at jeg kommer til å elske hvert sekund, men! Selv om mørket og glattisen gjør meg litt umotivert så ser jeg frem til 2019. Jeg er liksom begeistret på en rar måte. La det bare bli vår, la meg våkne til at solen titter inn av vinduet og la meg gå ut døra uten å være redd for å brekke noe. Jeg tror at dette året kommer til å bli skikkelig spennende, lærerikt og bra. Hold ut Martine. Hold ut. 

✗ I dag har jeg hatt et intervju med NRK Nyheter. Det skal brukes på radio og på nett, og det handler om netthets og at vi er altfor mange som oppfører oss som noen drittunger i kommentarfeltene. Ja, det siste der var mine ord og ikke NRK sine – Bare så det er sagt, hehehe. Jeg skjønner ærlig talt ikke hvordan noen får seg til å skrive regelrett dritt til noen jeg altså… Wow, haha!

✗ Er det ikke rart hvordan man den ene dagen kan føle seg dødsbra, og at man den neste kan føle seg skikkelig dritt, til tross for at man ser helt lik ut? Det som er så rart er at når man har en sånn dag, så er det en ganske liten sannsynlighet for at noen andre ser at du føler deg dritt, men allikevel så gjør man det. Hmm…

Hvordan alle de andre bildene ble… 

✗ De siste ukene har jeg fått SÅ mange fine meldinger, hyggelige ord og gode kommentarer. Jeg er helt rørt, overveldet og takknemlig. Jeg er så takknemlig ovenfor alle som følger med, som tar seg tid til å sende meg melding og som er med på å spre masse positiv energi og glede i mine kanaler. Det er rett og slett skikkelig kult og det betyr ENORMT! Takk💓

✗ Dette er noe jeg har tenkt på flere ganger og jeg syntes det er ganske så vanskelig å komme frem til noe på en måte… Jeg har tenkt på mennesker som tar plastisk kirurgi og som angrer etterpå. Eller, som hvert fall sier at de angrer etterpå – Uten å gjøre noe med det. Hvis man har utført plastisk kirurgi, sier man angrer, men ikke fjerner det man eventuelt kan fjerne eller fortsette å feks fylle leppene sine… Angrer man da, eller sier man bare det fordi man får cred? Hmm…

✗ Jeg hadde glemt et lite sekund hvordan det var å være stressa, men nå kjenner jeg ganske godt på det igjen for å si det sånn. Jeg skal derfor bruke kvelden i dag til å komme litt ovenpå, gjøre klart og til å ikke være så stressa lenger. Jeg er et mye bedre menneske når jeg ikke er stressa!

✗ I kveld sitter jeg alene hjemme med stearinlys, Pepsi Max og jobb. Jeg gleder meg til å bli ferdig med dagens gjøremål for da venter Sex and The City… Jeg er frelst og kan ikke fatte og begripe at jeg ikke har sett det tidligere. 

Jeg håper tirsdagen deres har vært fin <3 STOR KLEM!

// Marty

2 kommentarer

2 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Så fine tanker på en tirsdag. Mammas kjøttkaker hørtes helt perfekt ut, jeg inviterer meg selv på middag jeg, haha! 😀
    Håper dagen i dag blir superfin og at du bruker den på noe som får deg til å smile <3 Det er liksom det viktigste, sånn all overtenker nå i hvert fall jeg. By the way, hvor ser du sex and the city? Tror jeg må vurdere det selv!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *