Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei dere, og hei tirsdan💛

✗ Nå kan egentlig våren bare komme for min del. Jeg er lei av å skli rundt på glattisen, skrape is av bilen og at det lukter vår den ene dagen og Sibir den andre. Jeg er redd vinteren ikke har servert alt den har å by på enda, men det er vel lov å håpe?🤞

✗ Jeg tror at veldig mange blir i dårlige forhold fordi de er redd for å være alene, fordi de tror at ikke de finner noe bedre og fordi “det bare er sånn”. Man merker liksom hvilke par som er dritforelska. Ikke vær 21 år og bli i ett forhold fordi du ikke tror at du finner noe bedre. Du fortjener å ha det bra for søren! Om ikke du har det bra, så kan du jo umulig være en bra kjæreste.

✗ Jeg har bursdag på søndag og jeg har et skikkelig ambivalent forhold til det. Jeg har liksom litt hetta for at jeg blir eldre, samtidig som jeg er fullstendig klar over at alternativet hadde vært fryktelig kjipt. Jeg prøver derfor å minne meg selv på at jeg er heldig som får bli et år eldre, et år klokere, at jeg får et år til sammen med de jeg er glad i, et år til å oppleve, elske, le og skape minner. Igjen, alternativet er dårlig – Så jeg velger å være takknemlig, jeg er ganske sikker på at det er det beste.

✗ Ramser du noen gang opp det som er fint i livet ditt for deg selv? Jeg gjør det ganske ofte, og det gir alltid er god følelse. Det betyr ikke at det ikke er lov til å være lei seg eller å ha det kjipt, men det gir hvert fall meg motivasjon og en viktig påminnelse. Om det så er én person som utgjør en forskjell, om det er noe du har oppnådd, noe du gleder deg til eller noe du får til. Noe er det, lite eller stort!

✗ Vi har fått dilla på serien Vis a Vis her hjemme. Det nevnte jeg kanskje i forrige uke også, men etter å ha fullført en sesong så må jeg bare understreke at du burde se den. Jeg blir så stressa, fortvila, engasjert, forbanna og det er liksom aldri kjedelig. Den ligger på Netflix!

✗ Jeg skulle gjerne vært på lanseringen av årets Gullbarbie i dag morges, men jeg fikk det ikke til. Jeg er så glad for at Press finnes, for alt de gjør og for at de aldri gir seg. Du kan stemme på hvem du mener er best til å få ungdom til og føle seg verst HER. Jeg har selvfølgelig stemt! FaceTune fikk min stemme.

✗ Jeg lurer på hva folk som ikke svarer på meldinger tenker. Er de så glemske? Gidder de ikke? Du hakke såååå mye å gjøre at du aldri kan svare på meldinger vel?

✗ Er det ikke rart hvordan noen mener det er greit å angripe noen som har gjort en feil med å selv begå den samme feilen?

✗ Jeg tror at man av og til bare må akseptere at man er skikkelig uenige. Jeg syntes det er så mange som holder live i diskusjoner og krangler som står på stede hvil. Kan man ikke av og til bare akseptere at “hey, vi blir ikke enige, dette gidder jeg ikke å bruke mer tid og energi på”?

✗ Nå er Ida rett rundt hjørnet. Vi skal opp i hallen og se Frisk Asker – Manglerud Star. Vi holder med vært vårt lag, men det går bra. Stort sett😂 

Vi snakkes senere, og det gleder jeg meg til!💛

4 kommentarer

4 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Åå, skjønne Martine ❤ Har bare ikke ord for hvor god du er! Nok et bra innlegg, altså, you to girl!! ❤U !!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *