Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Annonselenke til livets jeans👖

Buksene mine finner du HER ….

GOD TIRSDAG❤️

✗ Nå skulle dere sett leiligheten her hjemme, eller – Det skulle dere så absolutt ikke. Den står nemlig på hodet, jeg har ryddet og vasket fryseren vår, oppvaskmaskinen durer og går og ALT ligger strødd. Det passet fint med en liten Pepsi Max-pause, med ryggen til alt rotet for å dele ti tanker på en tirsdag…

✗ Jeg merker at denne uken er litt som siste uken i juni jobbmessig. Folk er liksom litt mer i dvale og det går mye i «vi tar det på nyåret». Det er hvert fall ikke bare jeg som er klar for ferie 🎄

✗ Tenk at det er julaften om én uke! Hva skjedde med desember? November? Oktober? Tiden flyr så fort og jeg håper jeg klarer å sette litt på «pust, pause og nyt»-knappen i jula!

✗ De aller fleste gjør som de skal og jeg prøver mitt ytterste for å holde tunga rett i munnen selv, og jeg veit at det ikke alltid er bare, bare. MEN! Noen influensere skjuler eller lar være å merke reklame bevisst og det irriterer kanskje ingen andre enn meg, men jeg blir så irritert fordi jeg veit at de gjør det bevisst. Det er en skam for deg som influenser (for det sier litt om deg) og det er en skam for bedrifter du annonserer for. Okei, det var strengt, men jeg mener det og det blir ekstra dumt når man veit at de er så ufattelig klar over det!

✗ Her om dagen sa jeg til C at jeg gleder meg til den dagen man har barn, for da slipper man å styre sånn med dager som nyttårsaften. Da er liksom barna i fokus, og ikke at man skal ha verdens beste dag. Jeg blir helt svett av alt styret jeg.

✗ Og hva vi skal? Etter mye frem og tilbake så viser det seg at vi får til en liten tur til Jönköping og besøke noen av våre aller beste venner, og jeg gleder meg SÅ! Vi har ikke sett Sara og Emil siden i sommer, og jeg hadde ikke trodd at hvert fall Emil og C skulle rekke å treffe hverandre før til sommeren igjen på grunn av hockeyen. WIII!

✗ Det er så irriterende med folk som ikke svarer på meldinger. En ting er at en melding går det hus forbi, men når man for enda en melding av en som forsøker å få kontakt med deg, så svarer man. Du ekke Kongen heller akkurat😤

✗ Neste jul skal jeg ønske meg en elektrisk støvsuger til den nye leiligheten vår. Det virker som det mest geniale som finnes, og det er et gedigent tiltak å drasse frem støvsugeren hver eneste gang!

✗ Det virker som en liten evighet til vårt nye hjem står klart og jeg er helt sprekkeferdig! Samtidig så er jeg faktisk overraskende rolig og innforstått med at det er sånn det bare er. Noe sier meg at jeg neppe er like rolig og innforstått med å vente etter sommeren, hehe!

✗ Vi skulle egentlig se en morsom julefilm i går kveld, men vi endte opp med å se Blindsone. Jeg er egentlig helt tom for ord, for den var så sterk, heftig, brutal og sårbar. Anbefaler den på det sterkeste, men kanskje ikke på lillejulaften som familiehygge… Men se den!

✗ Nå skal jeg gjør meg ferdig her, og når C kommer hjem fra trening står det wok på planen. Det er greit å fylle på med noe annet enn bare julemat rett før ribbe, pinnekjøtt, krumkaker og julegodter slår meg i fleisen kjenner jeg.

Jeg håper kvelden din blir fiiiiin! Vi snakkes snart igjen, og det er jeg SÅ glad for🤗

 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *