Hei mandag og HADET KRYKKER!

Jeg strakk omtrent begge armene i været da jeg subbet inn på treningssenteret i dag formiddag, uten krykker, og uten å rynke på nesa i smerter. Spesielt når ti minutter på ellipsemaskinen lot seg gjøre! For én uke siden var to minutter nesten umulig.

HURRA👏

Jeg har en tendens til å helst ønske at jeg var ferdig med ting i går, og jeg veit at det kommer til å ta lang tid og bli helt bra, men jeg veit også at det er lite som smaker bedre enn små seire på veien! Ja, selv om jeg gjerne skulle byttet ti minutter på ellipsemaskinen mot en 90 minutters fotballkamp, for eksempel. Men, gode sko, riktige øvelser og is i magen hjelper, selv om jeg skorter litt på det siste der for min del.

Jeg vet enda ikke om vi har slått opp helt enda, jeg og krykkene, men vi er hvert fall i en fase der vi prøver å finne ut av ting og hvordan vi skal løse situasjonen vår best mulig. Med andre ord: Vi bor fortsatt sammen, men han skal flytte ut snart og vi er ikke lenger avhengige av hverandre😂

Utover et snev av lykkerus på treningssenteret i dag, så har jeg gjestet en podkast, gjort unna noen ærender, surret meg ut til Drammen for å hente en pakke, svart på mail og andre jobbete greier.

Nå skal jeg pudre nesa og ut på date med C. Vi fant ut i går at det var litt for lenge siden sist og at det har vært litt for mye plikter, kjedelige, men nødvendige samtaler, gjøremål og sovning på sofaen i det siste.

I kveld står det derfor sosing i julegatene og pinnekjøtt på planen. Uten krykker!

Og du? Husk at uansett hvor sakte du løper, så løper du fortere enn de som ligger på sofaen!

Klem fra meg❤️🎄

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *