Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Reklame | Inneholder reklame (Belly Bliss)

HEI TIRSDAN❤️

✗ C dro på landslagssamling i dag og jeg har pakket baggen(e) for å henge hos mamma og pappa denne uka. Det er jo ikke akkurat noe nytt at jeg har en tendens til å bytte hjem når han ikke er hjemme, men nå har jeg en ekstra unnskyldning fordi jeg faktisk trenger litt mer hjelp enn vanlig på grunn av foten. Godt å ha noe og skylde på og godt å slippe og lage middag frem til lørdag, hehehehehehe.

✗ Det har vært så mange hundretusener mennesker inne på bloggen den siste uka at jeg nesten har fått hetta. Hei, jeg heter Martine og jeg er egentlig ikke så veldig spennende eller tøff i trynet, bare så dere veit det. 

✗ Jeg vet ikke om dere husker at jeg slet med en del magetrøbbel i sommer, eller at jeg fortalte at jeg hadde kommet over et produkt som nærmest reddet ferien min?! Jeg gikk til innkjøp av Belly Bliss etter å ha fått et tips av en venninne etter å ha slitt med en trøblete mage i flere uker, og siden da har den vært en fast frokostvenn. Så fast at jeg har en boks her hjemme (såklart), men også hjemme hos mamma og pappa, for å være på den sikre siden!

Belly Bliss opprettholder den gode balansen i fordøyelsessystemet og tarmfloraen, pluss at den i tillegg gir et bedre immunforsvar! VINN-VINN ✨

Jeg er så heldig å ha fått en rabattkode til dere som vil teste og til dere som vil ha litt hjelp med den gode magefølelsen! Bruk koden martinehalvs så får du 50 % på første bestilling. Og om du skulle lure så er det selvfølgelig ingen bindingstid, selv om jeg og Belly Bliss har blitt rimelig bundet😂 De bjuder også på frakten og leverer det hjem!
Klikk HER for å lese mer og for å bestille du også! Det er ekstra lurt nå i jula, for oss som elsker julemat, men som har mager som trives desidert best med salat og fullkorn. Takk meg senere!

✗ Jeg tok gellack på tærne i sommer, og jeg har fortsatt bittelitt igjen der. Jeg veit ikke om det er til å le eller gråte av, haha! Ganske stusselig hvert fall.

✗ Lillesøs stilte et interessant spørsmål her om dagen mens vi satt og ventet på kinoen vi skulle på. Mamma satt nemlig og leste i et magasin mens vi satt på mobilen, og hun mente at vi var så usosiale som satt på hver vår mobil. Men, hvorfor er det egentlig mer sosialt å sitte og lese, enn å sitte på mobilen?🤔

✗ Apropos kino! Vi så Last Christmas på lørdag og jeg har vært veldig spent på den ettersom jeg har hørt så mye forskjellig om den. Det gjør man jo kanskje alltid, men! Jeg likte den jeg. Jeg grein, lo, ble flau og lo litt til. Om en søt, klassisk og klisjefylt julefilm ikke har truffet da, så veit ikke jeg. Jeg kommer nok ikke til å ha et behov for å se den hvert år de neste ti årene, men den var absolutt verdt en titt en lørdag kveld i desember for å fylle kroppen med litt julestemning❤️

✗ Du veit sånne bokser med tomatbønner, mais og lignende? Antakeligvis! Jeg/vi spiser en hel del av det og jeg skulle ønske at det fantes mindre utgaver av det. Jeg er glad i tomatbønner, men jeg spiser liksom ikke en hel boks alene, heller ikke sammen med for eksempel C. Det er så kjipt å kaste resten! Om du har noen tips til hva det kan brukes til eller hva jeg kan gjøre tar jeg det gjerne i mot.

✗ Jeg er så glad for at det finnes så mange fine folk som har valgt å være frivillige i jula. Dere er mine forbilder!

✗ Jeg har en svakhet, og det er nesten flaut, men jeg elsker krumkaker. Altså, jeg ELSKER krumkaker. Jeg kunne levd på det i desember😂

✗ Nå tror jeg at jeg skal snike til meg en liten powernap, jeg. Jeg håper tirsdagen din har vært fin, og at du ikke har blåst bort der hvor det stormer 🖤 Vi snakkes!

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Om du putter tomatbønner o.l i en tett tuppervare boks, holder det deg flere fager! Og du er ikke alene, jeg kunne levd på pepperkaker, kolakaker og sjokkis heeele jula! 😂

  2. Du som var vært så i mot å fikse på utseende, hvordan forsvarer du at leppene dine er blitt merkbart større?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *