Det kommer flere muligheter…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Dette er ikke meg akkurat nå. Jeg sitter nemlig fortsatt i svett treningstøy, fire timer etter at jeg kom hjem fra trening. Første treningsøkt på to uker faktisk, med unntak av all styrketreningen og svettingen det innebærer å humpe seg opp, rundt, bort og litt til siden med krykker.

Jeg lurer på om jeg noen gang skal lære. Når jeg har hjemmekontor som i dag så er det så enkelt å komme hjem, sette meg ned bare for å sjekke noe og woooops – Så har timene gått. Så sitter jeg her, svett, kald og grusom, når jeg egentlig kunne sittet her varm, fresh og i joggisen.

Men la meg gå tilbake til snikskrytingen jeg holdt på med.

I dag orket jeg nemlig ikke å sitte mer på rumpa, så jeg dro på meg treningstøyet og kom meg på treningssenteret. Jeg fant nemlig ut at selv om kroppen min ikke duger til alt jeg vil akkurat nå, så duger den jo allikevel til en hel del! Så med krykker og sekk på ryggen for å få med meg det jeg skulle, så humpet jeg rundt og fikk gjort mye mer enn om jeg hadde blitt hjemme. Og da er det jo verdt det, ikke sant?💪

Hvordan jeg ser ut nå forresten? Litt mer som dette:

Nettopp.

Jeg blir gressenke resten av uka, ettersom C reiser på landslagssamling i morgen. I kveld står det derfor min favorittpasta i take away og Okkupert på planen. Vi har sett sesong 1 og 2, og ingen av oss husker egentlig helt hva vi syntes, men siden vi gadd å se begge, så regner vi med at sesong 3 også er verdt titten.

Jeg kunne egentlig tenkt meg til Sveits for å være den supersupporteren jeg er denne uka, men vi fant ut at jeg ikke en gang klarer å gå i søpla sjæl om dagen, og at en rundtur i Sveits kanskje derfor ikke er det smarteste. Men, heldigvis kommer det flere muligheter!

Nå skal jeg komme meg i dusjen og joggisen, før jeg skal avslutte dagens arbeidsdag. Jeg håper mandagen har vært grei mot deg i dag ❤️

Vi snakkes i morgen.

 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Det kommer flere muligheter…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *