Ti tanker på en tirsdag + en gledelig nyhet!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

✗ I dag har jeg subbet rundt i joggisen, bokstavelig talt. Den grå joggebuksa, med den grå hettegenseren til, en dott på hodet til tross for nyfrisert hår og null sminke, men allikevel brun og fresh. Det beste med å gå på krykker er unnskyldningen til å gå kledd sånn, selv om jeg ganske ofte gjør det når jeg ikke går på krykker også😂

✗ Jeg får alltid litt vondt i brystet når jeg skal lese, godkjenne og svare på kommentarer her inne på bloggen. Det er av gammel vane, eller uvane. Det er liksom sjeldent at jeg er mottakelig for kommentarer som verken er hyggelige eller konstruktive, og en periode så var det mange kommentarer som ikke var noen av delene. Det har satt sine spor og det irriterer meg at jeg må kvinne meg opp til å orke og åpne opp kommentarfeltet hver eneste gang, selvom det stort sett ALLTID bare er nyttige og fine kommentarer.

✗ Jeg må meddele noe ganske stusselig og trist, men vi har faktisk kommet frem til at vi ikke skal pynte leiligheten vår til jul i år. Det er rett og slett fordi det føles så vanvittig midlertidig å i bo her, fordi vi ikke skal feire jul her eller være her spesielt mye i jula, fordi C er borte hele neste uke (og da henter jeg sikkert julestemning hjemme hos mamma og pappa) og fordi vi ga bort all julepynten vår når vi flyttet hjem fra Sverige. Vi har satt opp et overraskende fint tre med julelys på terrassen, that’s it. Trist, men mest praktisk. Hadde du sett leiligheten vi bor i nå, så hadde du skjønt hva jeg mener. Pluss at jeg heller sparer de tusenlappene til neste år når jeg kanskje (spørs når leiligheten vår står klar) kan kjøpe julepynt vi kan ha i maaaaange år!

✗ Det er neppe siste gang dere hører dette fra meg, men fy så lei jeg er av å gå på krykker. Jeg er liksom litt konstant lei meg fordi jeg må drasse de med meg, og enda mer lei meg for at jeg et totalt avhengig av de akkurat nå. Forhåpentligvis går både den lille sorgen jeg har over snart og forhåpentligvis så blir foten min bra snart. Tempo, takk!

✗ Jeg har skikkelig, skikkelig, skikkelig lyst til å ha skikkelig, skikkelig, skikkelig julestemning i år. Jeg har innfunnet meg med at det kanskje aldri kommer til å bli det samme som da jeg var barn, eller før jeg eventuelt får barn selv, men det er lite som slår den kriblende, koselige og gode følelsen med kallenavn julestemning.

✗ Jeg mottar OFTE og spesielt på denne tiden av året forespørsler om å dele, bidra og spre ordet om forskjellige innsamlinger og likende. Hjertet mitt blør litt hver gang jeg sier nei, men om jeg ikke sier nei så hadde jeg på det meste delt fire-fem innsamlinger om dagen. MEN! Jeg prøver å bidra så mye jeg kan (privat også) og dele noen av mine egne hjertesaker, og jeg må ærlig innrømme at jeg skammer meg litt på vegne av influensas (veldig muntlig navn for influensere) som nekter å gjøre noe veldedig uten å få betalt for det. Bruk den stemmen og makten du har til noe annet enn barne brunkrem og sofaputer hvert fall innimellom, takk!

Okei, det var strengt – Men jeg mener det faktisk.

✗ I dag fikk jeg vite at podkasten min har vært en av de 25 mest populære podkastene i 2019. Stolt, rørt og sjukt takknemlig! Det kommer så mye mer, bra og viktig i 2020 (+nå i jula), og jeg gleder meg STORT til å dele det med dere.

✗ Jeg må innrømme at jeg er litt verpesjuk om dagen. Jeg har hengt litt hos Benedicte og Leah idag, og jeg vet nesten ikke om det er bra. Hun er så liten, så skjønn og vidunderlig, og det røkker i eggstokkene. Heldigvis så seirer fornuften til syvende og sist…….

✗ Jeg knuste skjermen min på mobilen for første gang på søndag. Det var så kjipt at jeg bare måtte late som at jeg ikke brydde meg. Den synger litt på siste verset og har levd et langt, nyttig og godt liv, så tanken om at jeg er nødt til å kjøpe en ny i januar ble bekreftet når den nærmest hoppet i bakken.

✗ Nå skal jeg sitte og jobbe et par timer til, før jeg skal drasse meg opp i hallen for å se C spille kamp🏒

Jeg håper du har det som plommen i egget, apropos eggstokker liksom 😂💛

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *