Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

–  Jakken min er utsolgt, men du finner en nesten heeelt lik HER – 

Heiiiii dere! Først og fremst så håper jeg at dere har det fint, og så må jeg bare beklage den ultrastygge merkingen øverst i innlegget. Det er så mange som har lurt på hvor jakka på bildet er fra, og når jeg lenker så kommer det automatisk. Denne saken?! Nei, jeg er ikke så fin på det, men den må bort, haha! Jeg har meldt i fra, så jeg håper det ordner seg på et blunk.

Men la oss ikke irritere oss over det, for nå er det klart for ti tanker på en tirsdag…

✗ I dag har jeg hatt hjemmekontor og jeg har blant annet jobbet med podkasten min. De neste temaene og gjestene blir sååååå bra, og jeg gleder meg SÅ til at dere skal få høre det!

✗ Er det bare jeg som har perioder der jeg er totalt hekta på noe? For noen uker siden var det ost og kjeks, forrige uke var det Stratos med karamell og nå er det klementiner. Det er så digg, digg, digg!

✗ Jeg lurer på om Petter Northug har en alarm som går hver gang det blir lagt ut et nytt bikinibilde på Instagram.

✗ Folk kan godt påstå at det er slitsomt å bli mast på, men det er jaggu slitsomt å måtte mase også! “Ikke meningen å mase altså, men…”. Om folk bare kunne svart eller gjort som de skulle, så hadde de sluppet å bli mast på, og maserne hadde sluppet å mase. VINN, VINN!

✗ C dro på landslagssamling idag, så jeg er hjemme alene igjen. Jeg begynner å bli ganske rutinert på det livet han lever etter så mange år sammen, men det er alltid kjipt når han skal være borte. Men, det er en del av pakka og det er jo ikke noe annet å gjøre enn å kjøre på, heie og glede seg til han ramler inn døra her igjen med skittentøy, såre ben og et glis rundt munnen.

✗ Det er bare noen mennesker som alltid er freshe. Hvordan i alle dager får de det til? Samme hva de har på seg, samme hvordan vær det er og samme hvordan de har det så stråler de omtrent! Hvert fall på Instagram. Jeg lurer på om disse menneskene aldri har fett hår, aldri har kviser, aldri er sure og aldri har en uheldig flekk på det svindyre klesplagget sitt. Jeg drømmer om å være et sånt menneske, men så syntes jeg det er litt stress å vaske håret en dag, så søler jeg yoghurt på genseren på toget også bare har jeg det ikke.

✗ Jeg tror jeg er nødt til å slutte å følge halvparten av kontoene jeg følger på Instagram for en periode, haha! Jeg blir så inspirert av alt om dagen og jeg vil ha ALT som alle andre har på seg. Jeg har dratt i gang et aldri så lite shoppestopp om dagen, og det blir litt som å unngå og ha sjokkis i kjøleskapet på tirsdager, hahaha!

✗ Og apropos… I går morges fikk jeg et raid og jeg sluttet å følge hvert fall ti kontoer på Instagram som ikke gjør noe annet enn å irritere meg. ADIOS AMIGOS!

✗ Jeg digger jo konseptet med Farmen (og kunne faktisk tenkt meg å vært med), men i år så har jeg ikke fått sett en eneste episode. Jeg har allikevel fått med meg at det har vært drama siden søndagens episode og jeg lurer på om det er mulig å produsere en sesong av Farmen uten drama jeg. Ja, drama som ikke angår 1919 altså.

✗ Nå skal jeg få i meg litt mat, så skal jeg legge inn de siste valgene til leiligheten vår. Jeg tenkte å oppdatere dere med status der i morgen! I kveld er det møte med fotballaget mitt. Det er alltid gøy å se folk man vanligvis bare ser i treningstøy, i vanlige klær. Jeg derimot, jeg kommer i treningstøy, haha!

Jeg håper tirsdagskvelden din er fiiiiin💛

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *