Julens hotteste tips:

Categories TIPS!

Reklame | Sinful

Jeg gleder meg altså så mye til jul at jeg nesten ikke kan vente. Er det litt for tidlig, kanskje? Eller, er det innafor? Jeg lover at jeg ikke skal dra i gang med jula helt enda, men…

Jeg gleder meg til å høre på julemusikk, til å spise all den gode julematen, til å være med familien min og til å logge av. Til å sove lenge, til å se gamle klassikere på TV og bare være.

Ja, også er det en ting til jeg gleder meg ekstra mye til… Vi har nemlig gått til innkjøp av livets julekalender og jeg har allerede spurt C ti ganger om det ikke er lov til å tjuvstarte. Dessverre for meg så er han strengere enn det pappa var da jeg var liten når jeg gjorde alt jeg kunne for å tjuvstarte på sjokoladekalenderen min.

Og apropos… En gang kjøpte jeg en sjokoladekalender sammen med en venninne, kun for å kunne tjuvstarte. Oooops!

Men, nok om sjokkiskalendere, for jeg har nemlig noe som slår sjokkiskalendere hver dag, hele året. Vi har nemlig skaffet oss Sinful Julekalender! Iiiiiik. Det er årets frekkeste julekalender (ja, hold deg fast) og den er perfekt for par (eller om du trives best alene) og den inneholder 24 spennende produkter til en verdi av 3000,-.

… Bare les litt av beskrivelsen av kalenderen:

Kalenderen er perfekt til dere som ønsker å fylle julemåneden med overraskelser, nytelse og sex. I inspirasjonsheftet som følger med finner dere tips og triks til hvordan dere ved hjelp av produktene kan få en julemåned som får hjertet til å banke ekstra hardt.

Det betyr altså at man har en ny luke, hver dag frem til julaften med spennende, nye og fristende produkter. HVOR spennende og gøy er ikke det a? Tenk å ha en liten og ekstra pirrende følelse i magen, helt frem til julaften?

Så, mitt hotte tips i dag:

Klikk deg inn HER, sjekk ut Sinful Julekalender, bestill til deg selv, overrask partneren din og KOS DERE 🎅🏼

Den finnes også i Deluxe versjon HER!

Hilsen hun som gleder seg skiiiiiiikkelig til desember.

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *